Katarina Živković

Katarina Živković je učesnica „Zvezde Granda“ i pobednica trećeg rijaliti serijala „Farma“. Iza sebe ima već nekoliko snimljenih pesama koje su odmah postale hitovi. Katarina je mlada pevačica pred kojom je velika karijera.

Katarina Živković je rođena 2. jula 1989. godine u mestu Leskovcu gde je pohađala osnovnu i kasnije Medicinsku školu. Još je kao dete znala da je pevanje ono šta voli da radi pa je tako učestvovala na raznim kulturnim manifestacijama.

Godine 2005. prvi je put pokušala da se takmiči za „Zvezde Granda“, ali nije uspela da prođe selekciju. Samo dve godine posle Katarina je uspela da uđe među deset najboljih, što joj je obezbedilo potpisivanje ugovora sa Grand kućom.

2007. godine počinje njena velika karijera kada započinje sa snimanjem singlova. Prva pesma „Kad te ne volim“ imala je sve pohvale, a odmah posle toga usledila je još jedna pesma „Slika“. Zahvaljujući Zvezdama Granda Katarina je dobila priliku da nastupa ne samo u Srbiji nego i šire.

Tri godine posle velikog momenta u muzičkoj karijeri Katarina je rešila da se oproba u trećem rijaliti šou Farma, a posle pobede postala je još više popularna i zapamćena kao prva žena koja je pobedila na Farmi.

Katarina je snimila nekoliko hitova kao što su: „Može crni, može plavi“, „Crne kose“, „Ko me zna“, „Ljubav“…

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.