Karirani blejzer, spoj elegancije i jednostavnosti

Istovremeno klasičan i moderan, blejzer je jedan od odjevnih komada s kojima ne možemo pogriješiti. Kako bi odgovorio na nove trendove, klasični karirani blejzer vraća se u svom najležernijem izdanju – na najbolji način spaja eleganciju i jednostavnost tog modnog klasika i nove modne trendove u čijem se središtu nalazi ležernost.

Na prelazu sezona, kad topli dani osviću sa nešto nižim temperaturama – bilo sa ljeta na jesen, ili sa zime na proljeće – karirani uzorak blejzera zauzima posebno mjesto unutar naših ormara. Ovaj šarmantni uzorak dame vole jer je zahvalan za kombinovanje, a ima i određenu retro notu.

Za karirani blejzer dugi niz godina smatralo se da je rezervisan isključivo za muškarce, ali s vremenom on je doživio pravu transformaciju kada su krojevi u pitanju pa danas govorimo o modnom artiklu koji bi svaka žena morala imati u ormaru zbog praktičnosti, a istovremeno jer se jednostavno uklapa u razne odjevne kombinacije.

Posebnost kariranog blejzera krije se u činjenici da on može biti opušten, zaigran, ali i poprilično ozbiljan i poslovan. Osim što je odličan modni saveznik za ležerne kombinacije, u isto vrijeme daje elegantnu i sofisticiranu notu za poslovne i večernje prilike.

Klasične farmerke i majica te omiljene patike česti su odabiri za svakodnevne kombinacije, ali one i te kako mogu biti mrvicu posebnije u kombinaciji sa kariranim blejzerom. Takođe, ovaj klasik možete kombinovati i za nešto svečanija izdanja, u vidu kratke suknje, a gdje ovakav blejzer pruža notu sofisticiranosti. Karirani blejzer i suknje posebno lijepo će izgledati uz džempere i dolčevite, stilizovan uz patike, gležnjerice, ali i cipele.

Karirani uzorak na blejzeru sjajno je društvo i kratkim hlačama za nešto sunčanije dane, midi suknjama, ali i poslovnim hlačama i džemperima za hladnije dane – zaista lijepo izgleda u gotovo svakoj modnoj priči.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. APRIL 2021

Pročitaj →

Kajem se jer nisam srećna“

Pročitaj →

Nisam srećna, nisam srećna, ja sam žena sa rakom.

Pročitaj →

Hipoglikemija, realan strah svakog dijabetičara

Pročitaj →

Obojite ovo proleće plavetnilom safira

Pročitaj →

5 RAZLOGA ZAŠTO DANAŠNJA DECA NE POŠTUJU RODITELJE

Pročitaj →

Savršena maskara ne tera suze na oči

Pročitaj →

ZARA ima savršenu suknju za proljeće, sviđa li se i vama?

Pročitaj →

Majka dečaka dijabetičara o događaju koji je potresao Srbiju: Da li je moguće da život deteta košta 17 dinara?

Pročitaj →

Biljke koje čuvaju zdravlje žena

Pročitaj →

MODERNA ARDMORE KUĆA U ČIKAGU SA VRLO NEOBIČNIM TLOCRTOM

Pročitaj →

KALORIČNI DORUČAK S KOJIM SE MRŠAVI

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.