Kako zavesama na jednostavan način promeniti enterijer

Prema istraživanjima koja su se bavila tematikom opremanja enterijera dizajneri su izneli zaključak da su zavesa primarni dekorativni proizvod. Zahvaljujući eksplozivnom napretku tekstilne industrije danas se u ponudi mogu naći zavese i draperije različitih materijala, dezena i boja. Na Vama je da prema ličnom ukusu ili savetu dizajnera izaberete modele koji će obezbetiti najlepši ambijent.

Zavesama do potpuno novog izgleda prostorije

Metražne zavese i draperije su i dalje na prvom mestu pri opremanju stambenih jedinica. U daljem tekstu možete pročitati korisne savete koji će Vam biti od pomoći. Ukoliko želite da osvežite prostor, a da sebi ne pravite preveliki posao, zavese su idealno rešenje za Vas.

Danas u ponudi postoji veliki izbor paleta boja i dezena, a zavese se izrađuju za sve vrste enterijera. Dezeni u beloj boji su i dalje vodeći trend u svetu. Jednostavno se uklapaju uz postojeće komade nameštaja, a sa druge strane u potpunosti mogu doprineti drugačijem izgledu prostorije.

Izuzev boje jednako je bitan i izbor modela i dezena. Kvalitet uvek stavite na prvo mesto, jer na taj način će Vaš izabrani materijal trajati dugi niz godina. Uvek imajte na umu da što je veća nabranost zavesa, one samim tim izgledaju dosta luksuznije u prostoru.

Koje boje su popularne za Vaš enterijer

Kada opremate prostoriju morate odlučiti da li želite da se zavese uklope uz enterijer ili da budu upadljive. Bela, bež, braon ili krem boja su već godinama unazad najpopularniji izbor. One se jednostavno mogu uklopiti uz svaki enterijer i predstavljaju savršen spoj elegantnosti i skladnosti.

Nove boje koje su upadljive i polako osvajaju tržište su: teget, tirkiz, ljubičasta i siva. Naš savet je da između svih zavesa i draperija uvek napravite kontrast. Na taj način će Vaši prozori izgledati luksuznije i sigurno će akcenat u prostoru biti upravo na njima.

Uvek pokušajte da boju zavesa koju izaberete uparite sa nekim komadom nameštaja. Na taj način napravićete najbolja slaganja sa Vašim postojećim enterijerom. Ukoliko se dvoumite između nekih drugih nijansi, posavetujte se sa dizajnerom enterijera koji će Vam dati najbolje savete. Uvek se pridržavajte pravilnom načinu pranja, jer na taj način Vaša zavesa će uvek izgledati sveže i očuvano.

Rolo zavese za bolji poslovni ambijent

Zbog jednostavnog izgleda, rolo zavese se idilično uklapaju uz sve vrste poslovnih enterijera. Pre svega zbog jednostavne upotrebe, estetskog momenta ali i impresije koja je neophodna za dobro poslovanje. Zahvaljujući najkvalitetnijim platnima, rolo ili zebra zavese mogu neutralisati sunčevu svetlost jednostavnim pokretom.

Rolo zavese su jednobojna platna koja se mogu pronaću u svim bojama ali i dezenima. Ako se odlučite za zebra zavese, dobićete prugasta platna koja se mogu preklapati po volji. Postoji veliki broj modernih ili rustičnih modela koji imaju različite tekstilne karakteristike.

Sva platna su izrađena od materijala koji ne upijaju duvanski dim i mirise, što doprinosi boljim higijenskim uslovima. Jednostavnu upotrebu omogućavaju mehanizmi u vidu lančića postavljenih sa leve ili desne strane. Takođe, možete izabrati modele sa daljinskim upravljačem koji podiže i spušta platno na jedan klik dugmeta.

Svi mehanizmi se mogu postaviti na zid, plafon ili sam okvir prozora. Konstrukcija je izrađena od aluminijuma i ukoliko Vam ona remeti koncept prostora, možete postaviti masku u beloj, sivoj ili crnoj boji. Sva platna se veoma jednostavno održavaju, jer je dovoljno da površinu platna povremeno prebrišete suvom pamučnom krpom. Firma koja nam je dala ove korisne savete je D-art Collection iz Beograda. Posetite njihove salone u Svetogorskoj br.5 ili u TC Piramida. Daće vam najbolji savet za vaš interijer.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.