Kako tumačiti tarot i kako ga čitati?

Prije nego krenete slijediti svoju sudbinu, morate naučiti čitati karte i njihova značenja. Morate iz špila izvući tri karte koje ćete sami okrenuti licem prema gore i tako ostaviti svoj trag na njima ne bi li tarot majstor lakše mogao pročitati i poslušati kartu. Te tri karte predstavljaju ljubav, posao i budućnost. Morate sve činiti prema protokolu i tako ćete točno znati što treba. Karte će same po sebi biti jasnije i čitljive. Kada nemate vjere i sumnjate tada one postaju zle i osvećuju vam se. One su te koje vam diktiraju budućnost stoga morate poštivati njihovo mišljenje.

Prva karta koju odredite reći će vam sve o vašim vezama i planovima koje ste propustili i koji vas čekaju. Označava vašu sreći i suze. Radost i tugu. Druga karta predstavlja ono što vi jeste, kako vas se oslovljava i kako ćete u tom području napredovati ili pasti u ponor. Ona označuje vaš uspjeh i dobit, neuspjeh i raskalašenost. Zadnja karta je ta koja sve to ukomponira u jednu rečenicu. Vaša subina je sadržana u toj karti i vjerojatno zato je najdragocjenija.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.