Kako se vaš znak nosi sa nevoljom: Rak se prenemaže, Riba se vadi na foru

Svaki horoskopski znak ima svoj način na koji se nosi sa nevoljama. U ovom horoskopu pročitajte zašto su neki znakovi oprezni i staloženi, dok drugi srljaju ravno u provaliju.

Ovan

Uvek prvo gleda kako će izvući svoju glavu, a ostali neka se snađu kako znaju i umeju. Srlja, jer je neustrašiv, pa ako ga neko napadne, fizički će se obračunati – na licu mesta. Posle se kaje, ukoliko je preterao, ali mora da se barem posvađa.

Ako se sam uvalio u nevolju, ne podnosi poraz i na sve će načine non-stop pokušavati da se “vrati u sedlo”. Ako zbog drugih upadne u nevolju, svađa se i raspravlja, pa se tako suprotstavlja šefu ili “glavnom krivcu”, ma koliko on bio moćan ili jak.

Bik

Zna da namiriše opasnost, ne uleće u nevolje lako i uvek pravi odstupnicu, da bi se izvukao ako “kola krenu nizbrdo”. Ne zaleće se, pogotovo ne u poslu, jer voli da oseti drugu stranu, da bi znao kako da se postavi.

Ako je u poslovnoj nevolji, diskretno vuče konce iz pozadine preko nekog uticajnog, na položaju, ko će se zauzeti za njega ili pobegne na bolovanje, a kad ima ljubavne probleme, često jede “na nervnoj bazi”.

Blizanci

Izvlači se iz svake, pogotovo neugodne ili nezgodne situacije. Mozak mu radi “trista na sat”, munjevito reaguje, čim oseti opasnost, uvek ima nekog “asa u rukavu”.

Intuitivno predoseća šta od koga može da očekuje, pa na vreme šalje SMS poverljivog sadržaja i onome ko je na njegovoj strani, ali i protivniku, pa kad se nađe u nevolji, zna da će ga izvući onaj kome je potrebniji.

Rak

Snalažljiviji nego što izgleda, iako se “peca” na sentimentalnost i prenemaže kako bi dobio na vremenu, dok smišlja kako da se izvuče iz nevolje. Izlaz traži u piću, hrani ili kod šefa kod koga je već cinkarenjem prikupio bodove.

Ali, ako mu on ne pomogne, napraviće spletku i optužiti kolege, pa će ih iz nekog prikrajka gledati kako se koprcaju u njegovoj mreži. A on će se povući par koraka unazad i čekati da opasnost prođe.

Lav

Lav se vrlo vešto izvlači iz svake nevolje, i to svim sredstvima, bolje reći – ne bira sredstva kako bi se spasio i isplivao.

Kad na vidiku ugleda nevolju, i shvati da joj ne može pobeći, on će angažovati sve ljude koje poznaje, od poštara do privatnog detektiva, ne bi li se što brže izvukao. A budući da, uglavnom, poznaje “glavne face” u gradu, većina mu izlazi u susret, jer Lav uvek nekome zatreba.

Devica

Ona je toliko inteligentna da će teško upasti u nevolju, međutim, ako do toga već dođe, izlaz traži na sve strane, ali tako da okolina i ne shvata pod kolikim pritiskom se Devica našla.

Prelistava popis potencijalnih rešenja u svojoj glavi, a kad treba nekome telefonirati ili videti se s nekim, bira vreme i mjesto, iako joj je uvek lakše da drugog vadi iz nevolje, nego sebe samu. Ako je snađu ljubavni jadi, neće bežati ni od psihologa, ni od astrologa.

Vaga

Ona se prilično vešto izvlači iz nevolje, okreće telefonske brojeve i poteže svoje brojne poznanike i prijatelje, glumi da je sve u redu, iako nije. Mirno gleda protivnika u oči, ali sve vreme grozničavo razmišlja kako se izvući, vrlo je neugodna na rečima, čak nepopustljiva, kad otkrije ko je kriv za njene muke.

Kad ne uspe milom, ide silom, pa na nepravdu ili nasilje može reagovati ratoborno i oštro čime zna da iznenadi svoju okolinu.

Škorpija

Najveća nevolja za Škorpiju je ljubavna, i teško nalazi izlaz iz nje, ukoliko je zaljubljena, a partner mu pravi probleme. Sve druge tobožnje nevolje za Škorpiju su uvek rešive, pa i kad ne reaguje odmah, ne znači da okleva ili zazire od rešavanja problema, već bira najlukaviji način da se izvuče.

Ako ima problema sa zakonom, unajmljuje najboljeg advokata, ali paralelno provodi i sopstvenu istragu o onome ko ga je doveo u nevolju, a takvom se onda ne piše dobro.

Strelac

Kad se nađe u nevolji, Strelac odmah u svojoj glavi zavrti svoj krug “veza i vezica” kojih, naravno, ima na sve strane. Samo treba odabrati pravi broj (mobilni, službeni ili kućni) osobe koja će mu pomoći i pravi trenutak kada će je pozvati.

Sve ostalo je deo “procedure” koja Strelcu u ruke stavlja “čarobni štapić” kojim se uglavnom izvlači iz nevolje, bilo da ima problema s policijom ili dobijanjem vize za inostranstvo.

Jarac

Nema te nevolje iz koje se praktični Jarac neće izvući, jer mu mozak savršeno funkcioniše u kriznim situacijama kad on postaje i sam svoj advokat, spasilac i savetnik.

Spreman je da mnogo toga istrpi, samo da nikoga ne moli za uslugu, a one koji mu bez pitanja pomognu, Jarac nikad ne zaboravlja. Poraz podnosi stoički, ali kao “stara čekalica” čeka i – dočeka svojih pet minuta, kad će ignorisati one koji su se ogrešili o njega.

Vodolija

Iako deluje nonšalantano, a ponaša se kao da će bez njega sve stati, Vodolija intenzivno razmišlja kako da se izvuče iz nevolje, uglavnom finansijske, jer je za ovaj znak to najveća nevolja.

Brzo od nekog pozajmljuje novac, dok ne prebrodi krizu, pošto uvek razmišlja glavom što je istovremeno njegov adut, ali i slaba tačka: partner koji ga dobro poznaje, nateraće ga da “puzi”, kako bi se izvukao iz ljubavnog haosa koji obično sam izaziva.

Ribe

Njene reakcije, kad se nađe u nevolji, znaju da budu nepredvidive, od nervoze i depresivnog raspoloženja, preko blage histerije, pa do prave panike.

Iako se nikad ne zna kako će reagovati, Ribe nalaze izlaz iz nevolje mnogo brže nego drugi znakovi, jer deluju izgubljeno, izazivaju sažaljenje i bude potrebu u drugima da im pomognu. Često je to njihova taktika, ali uglavnom umeju da se izmigolje i zavaraju tragove ili se pritaje uz piće s društvom, dok opasnost ne prođe.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.