Kako se riješiti podbratka?

Prevelika izloženost suncu, gubitak težine, starenje i trudnoća mogu dovesti do opuštene kože lica i podbratka. Sve ovo može se savladati ako se na pravi način znate brinuti o svom licu.

Da bi vaše lice bilo lijepo i zategnuto, morate raditi vježbe lica dva do tri puta sedmično. Dermatolozi smatraju da ćete tako jačati mišiće lica, spriječiti i smanjiti pojavu bora, povećati cirkulaciju krvi i tako poboljšati kvalitet vaše kože, vaše lice će izgledati manje umorno, a i prirodno ćete zategnuti lice.

Ipak, morate zapamtiti da nećete odmah vidjeti rezultate, dakle da biste postigli maksimalan učinak ove vježbe morate raditi tri do pet puta sedmično oko 20 minuta. Izvođenje vježbi lica najudjelotvornije je dok ležite.

Upornost je jako važna kada je vježbanje lica u pitanju pa trebate pokušati da obavljate svoju fitnes rutinu u isto vrijeme. Na telefonu postavite alarm kako bi vas upozorio da je vrijeme za vježbu. To će vam polako postati navika.

Da biste postigli cilj, u svoj plan vježbi za lice dodajte i kardiovaskularne vježbe. Ne morate ići u teretanu, možete hodati, trčati ili raditi zumbu.

I kreme mogu biti od velike pomoći, posebno one koje sadrže u sebi veliku količinu vitamina A. Koristite ih svaki dan i ubrzo ćete vidjeli rezultate.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.