Kako pronaći odgovarajući puder za svetao ten?

Svetla boja kože nekad je bila odraz prestiža i plemstva.

Iako smo odavno napustili srednji vek, svetla put je ostala poput dragulja, ne tako česta, ali uvek primetna i predivna. Ona sa sobom međutim donosi i jedan mali problem – pronalazak savršenog pudera koji odgovara ovakvoj boji kože.

Može vam se činiti da devojke koje imaju prirodno tamniji ten pronalaze lakše odgovarajući puder za svoju kožu, i ruku na srce, donekle je stvarno tako jer je većina pudera kreirana sa ciljem isticanja bronzane boje, ali naša se priča tu ne završava. Sporveli smo malo istraživanje na ovu temu i donosimo vam danas preporuke u vidu pudera za lice, namenjenih najsvetlijim tipovima kože.

MAYBELLINE FIT ME MATTE + PORELESS PUDER
Na našem tržištu opšte zastupljen u gotovo svakoj drogeriji, puder kao stvoren da prekrije sve nesavršenosti na vašoj izuzetno svetloj boji kože, pri čemu neće učiniti da se osećate kao da imate masku na licu.

HUDA BEAUYT FAUX FILTER PUDER
Ukoliko imate svetlu kožu koja je pri tom i izrazito suva, ovo je puder kao stvoren za vas. U prodaji vam je dostupan u preko čak 30 nijansi od kojih ćete sigurno pronaći onu kao stvorenu za vas. Neće vas izneveriti ni pri najvećim izazovima u toku dana.

TOO FACED BORN THIS WAY PUDER
Puder specijalno kreiran za dame koje imaju prirodno masniju kožu lica, koja je uz to i izrazito svetla. Taman kada ste pomislili da vašim problemima nema rešenja, pojavljuje se ovo čudo od pudera koje eliminiše date probleme.

NARS VELVET MATTE PUDER
Nismo zaboravili ni na sve vas koji imate problema sa aknama i bubuljicama na svom svetlom licu. Magična svojstva ovog pudera prekriće sve problematične regije na vašem licu, bez poteškoća čineći ga pri tom savršeno matiranim.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.