Kako prepoznati urok?

Prije svega morate vjerovati da uroci zaista postoje. Osobe koje ne vjeruju u magiju, ne vjeruju niti u njezinu moć. Takve osobe često rade pogrešne korake kada se nađu okruženi negativnom energijom. Na svoju ruku rade razne rituale kojima samo pogoršavaju trenutno stanje i situaciju. S urokom treba biti oprezan i pametno razmišljati. Zašto bi netko na vas bacio urok. Pokušajte se sjetiti dali ste pronašli tuđi predmet, da li ga možda nosite, da li je na vas netko zavidan, ljubomoran, da li ste nekoga razočarali ili povrijedili.

Na pitanje kako prepoznati urok odgovor ćete dobiti ako pratite svoje tijelo i promjene koje se dešavaju u vama i okolini oko vas.
Simptomi uroka su fizički, psihički i financijski problemi kao i problemi u obitelji ili na poslu.

Svi ti simptomi mogu biti različiti, ovisno o vrsti uroka koja je bačena na vas. Najčešće se prvi znakovi javljaju u obliku stalnog umora koji prati neraspoloženje, strah i tjeskoba. Bolovi u glavi i tijelu, ukočenost i noćne more također se javljaju kod osoba obavijenih negativnom energijom. Problemi na poslu i u obitelji, otkaz ili rastava braka isto tako mogu biti uzrok nekog uroka. Ako ste primijetili da padate u depresiju ili vas konstantno prate nesretne okolnosti obratite nam se s punim povjerenjem.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.