KAKO JE PROPAO DENS: Natalija je prodala stan, uložila je… i NIŠTA!

Džaba…

Natalija Ibraimov široj publici poznata je kao pevačica grupe „Trik Fx“, koja je svojevremeno uživala veliku popularnost. Aktuelna takmičarka rijaliti programa „Zadruga 3“ svojim cimerima ispričala je da njen muzički put nije tekao glatko, kao što mnogima izgleda.

Pevačica je priznala da je nakon pet uspešnih albuma prodala stan kako bi uložila u album koji će joj napraviti najaktuelniji domaći kompozitori.

– Natalija je živ primer, ona je prodala stan da bi joj album radila „A“ liga: Marina Tucaković, Romario… Uradio joj ceo album i ništa – otpočeo je priču Mirko Gavrić.

– Do 2004. mi smo radili, nismo stajali. Radili smo tri godine bez prestanka, a onda kreću da se slušaju narodnjaci. Ti si na terenu, vidiš šta se dešava i želiš da se uklopiš. Međutim, tebe su ljudi zapamtili onakog kakav si se prvog dana predstavio. Eto, ja sam prodala stan, uložila, htela i ništa. Sve do 2009. godine ja sam radila, ali nije to bilo to, sve dok se nisam jedan dan iznervirala. Otišla sam u jedan klub u Bosni, nisu reagovali ni na jednu pesmu, ni na jedan hit. Kreće neka glupa pesma, svi padaju u trans. Shvatila sam da moram da pevam glupe pesme da bih bila popularna. Izrevoltirana, došla sam kod Marka Kona, nakon toliko uspešnih albuma i tražila mu da mi napravi pesmu „Do jaja“. Posle toga sam se odvalila od posla – govorila je Natalija.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.