Kako da znate kada vas laže: Ovan postaje agresivan, Rak se distancira

Da li vaš partner spada među one koji imaju pokerski izraz na licu zbog čega vam je teško da ga uhvatite u laži? Ne brinite. Svaki znak ima svoju slabu tačku koja ga odaje.

OVAN

Muškarac Ovan reaguje na preterano agresivan način kada ga optužujete za nešto što je kriv. Zato, ako pobesni na neko vaše pitanje, umesto da počne da se šali na vaš račun, znajte da vas laže.

BIK

Obično siguran Bik počeće da pokazuje znake nesigurnosti ukoliko ste ga uhvatili u laži ili ako nešto krije od vas. Ako počne da pokazuje znake ljubomore, znajte da nešto nije u redu.

BLIZANCI

“Nemoj da mi stalno stojiš nad glavom!”. Ako vam kaže nešto u tom smislu, imate razloga da postanete sumnjičavi. Blizanci su obično brbljivi, a krije nešto od vas samo onda kad misli da je to vredno skrivanja.

RAK

Rakovi vole da provode vreme sa partnerkom, ali, ako odjednom počne da se drži na distanci, to treba da vam bude znak za oprez. Rak ne voli da bude sam, tako da, kad nije sa vama, sa nekim drugim sigurno jeste.

LAV

Lav započinje raspravu i kreće u napad kada hoće da skrene pažnju sa nečega što želi da sakrije od vas. Ako postane džangrizav, znajte da se nešto dešava.

DEVICA

„Baš me briga, radi šta hoćeš!“. Muškarac Devica je obično osećajan i ljubazan. Ali, kad zna da je grešan, postaje grub i hladan.

VAGA

„Što mi ne veruješ?“ Muškarci Vage su vešti lažovi kada smatraju da je potrebno da slažu. Započinje emocionalnu manipulaciju kako biste vi imali osećaj krivice samo zato što ste posumnjali u njegovu vernost.

ŠKORPIJA

Ako ima nešto da sakrije, postaje izuzetno neprijatan. Ako počne sa uvredljivim komentarima koji se odnose na vašu inteligenciju ili izgled, možete se kladiti da koristi manipulaciju kako bi skrenuo vaše misli sa njegovih zlodela.

STRELAC

Nemarni Strelčevi ostavljaju očigledne tragove svojih laži. Svaki put kada mu postavite isto sumnjičavo pitanje, daće vam ponešto drugačiji odgovor. Ako vas vara, može se desiti da pronađete nepoznat broj telefona, pa čak i neki deo odeće vaše suparnice.

JARAC

„Ti si me naterala na to!“ Kada je Jarac neveran, počinje igra bacanja krivice. Ako ga uhvatite u laži, pokušaće da za to okrivi vas. Ako ga još niste otkrili, zapazićete da je postao sumnjičav prema vama.

VODOLIJA

Ume da bude izuzetno uverljiv kada ne govori istinu, zato što je u stanju da zadrži hladno ponašanje, da vas gleda u oči i laže. Ali, da bi u tome bio uspešan, mora prema vama da postane i emotivno hladan. Kada se to desi, počnite da sumnjate da nešto nije u redu. U tim trenucima pre računa na vašu logiku nego na emocije.

RIBE

Muškarac Riba ima savest koja će ga otkriti kada laže. Ako počne da vas obasipa pažnjom i poklonima, to je možda zato što ga proganja osećaj krivice.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.