Kako da kombinujete crvenu i pink boju prilikom oblačenja?

Kada su u pitanju tople nijanse, obično nije preporučljivo kombinovanje više ovakvih tonova.

Među njima su svakako crveni i ružičasti tonovi šireg spektra. Međutim, čak i ako ste mnogo puta do sad čuli da ne bi trebalo da nosite u isto vreme crvene i pink odevne predmete, ima toliko mnogo načina na koje možete baš uz pomoć ovih boja postići fantastičan stajling.

Pre svega, važno je istaći da nisu sve nijanse ružičastih i crvenih tonova namenjene sparivanju. Kombinacije koje se smatraju najboljim su pastelno roze sa jarko crvenim tonom, ili tamno crvena sa jarko ružičastom bojom. Takođe jarko ružičasta je boja koja će se dobro slagati i sa narandžasto – crvenkastim tonovom. Sve se zapravo svodi na kombinovanje boja koje nadopunjuju jedna drugu.

Ako volite da vaša pojava bude prijatnija za oko, pastelne nijanse su one za kojima treba da posegnete. S druge strane ako volite da budete primećene na svakom koraku, možete se poslužiti akcentnim tonovima crvene i pink boje. A prema rečima modnih stručnjaka – sve je stvar koordinacije.

Kada usklađujete boje, to se ne završava samo na odeći koju nosite. Važan je i ruž za usne i boja vaše tašne i cipela. Ovakav način kombinacije boja će u velikoj meri učiniti vašu pojavu privlačnijom. Zapravo, ako napravite dobru kombinaciju crvena i pink boja neće biti samo nešto što birate za Dan zaljubljenih, već i vaš izbor za večernji izlazak, posao pa čak i šetnju po gradu.

Takođe ono što je važno u celoj priči je da dodate neku neutralnu boju ovoj kombinaciji kako bi stvorili izražajan stajling. To mogu biti svakako bela boja, crna ili bež. Na ovaj način napravićete lep balans po pitanju vašeg autfita. Čak i teksas je opcija koju možete iskoristiti da smirite crvene i pink tonove. A ako vam je potrebno malo dodatne inspiracije, zanimljivi otisci su nešto što uvek možete iskoristiti da istaknete vaš poseban ukus.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte lepotu koja se skriva iza crvenih i ružičastih kombinacija.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.