KAKAV JE VAŠ ZNAK NA FEJSBUKU: Rakovi ‘dave’ porodičnim fotografijama, Škorpije su uvek seksi

Evo prave istine o ponašanju horoskopskih znakova na Fejsbuku. Spremite se da vidite vaš.

Ovan
Vaša fotografija na profilu pokazuje vas u najboljem izdanju. Nevažno predvodili grupu u džunglu ili trčali maraton, vaša fotografija pokazuje kako ste aktivni i verovatno odražava ono što vas trenutno interesuje. Verovatno ste članovi mnogih grupa i imate aktivnih aplikacija koje govore mnogo o vama, jer na taj način ispunjavate svoju želju da podelite delić sebe s drugima.

Bik
Vaša fotografija pokazuje ljubav prema fizičkim stvarima. Vrlo verovatno i prirodu. Kao ljubitelj prirode verovatno ste na profil fotografiji okruženi drvećem, morem ili planinama. Vi volite prirodu, dobru zakusku i novac. Vaše aplikacije su verovatno nešto tipa “Koja ste pustinja?!”

Blizanci
Navikli ste na aktivan život, toliko aktivan da niste imali vremena ni da postavite najnoviju svoju fotografiju. Ali ako imate sliku profila velike su šanse da vas prikazuje u razgovoru s drugima, ili kako na neki način komunicirate s nekim. Volite da znate šta se događa u vašem okruženju. Aplikacije koje vam odgovaraju su vizualni godišnjaci, i sl.

Rak
Sramežljivi rakovi, na profilu imate svoju fotografiju iz detinjstva ili nekog člana porodice kojeg najviše volite. Ako imate neku svoju fotografiju verovatno ste na njoj okruženi dragim osobama. Volite poučne aplikacije, Hug Me ili neke druge koje odražavaju vaše raspoloženje.

Lav
Vaša profil fotografija prikazuje sve vaše atribute. Na njoj izgledate savršeno. Nije retkost da lavovi stave profesionalnu fotografiju. Lavovi vole poklone pa je aplikacija Gifts za njih, te sve druge aplikacije u kojima imaju priliku pokazati se.

Devica
Vama je trebalo neko vreme pre nego ste postavili fotografiju profila jer ste heli da bude ona prava. Jednom kada ste je odabrali verovatno ste na njoj sa svojim ljubimcem, u kancelariji nekome pomažete i sl.. Vi ste praktičan znak, i volite jednostavne aplikacije, a posebno zelene. Growing Gifts, nahrani ljubimca i slične su za vas.

Vaga
Vama ne treba mnogo da biste pronašli savršenu fotografiju za profil. Volite lepotu i stil, pa većina vaših fotografija mogu biti i slike profila. Ipak, ako ste u vezi na njoj ste s partnerom, jer kakav bi to bio profil bez vašeg dragog. Ne možete se nagledati lepote, mode i romantike, pa su vaše aplikacije “Koja si lepotica?” “Koji si lik iz bajke?” i sl..

Škorpija

Zbog vaše misterioznosti i težnje privatnosti, verovatno na profilnoj fotografiji uopće nećete biti prepoznatljivi. A ako ipak stavite svoju fotografiju ona će verovatno biti seksipilna, ipak najveće su šanse da će to biti dio tela na kojem se ne vidi vaša glava ili je teško defininisati ko se na njoj nalazi. Volite dinamiku pa Mafia Wars ili Vamire Wars vam odgovara. Budući da ste koketni, verovatno ćete aktivirati i aplikaciju “Bi li spavao sa mnom?”

Strelac
Vaš pustolovan duh se može videti na vašoj profil fotografiji. Možda ste u nekoj stranoj zemlji ili na putu prema nekom uzbudljivom mestu na slici profila. Volite putovati pa su aplikacija za vas “Vladajte Karibima”, “Putujući mozak” i sl..

Jarac
Vaša vas fotografija prikazuje kao odgovornu osobu. Verovatno gledate direktno u kameru, bez kreveljenja ili ikakvih smetnji, s vrlo samopouzdanim izrazom lica. Želite da znate kako vas neko doživljava pa volite aplikacije tipa “Uporedi”. Volite i da kupujete pa su takve aplikacije takođe među onima koje najčešće koristite.

Vodolija
Niko se ne bi iznenadio da umesto fotografije bude grafika ili slogan nečega za što se trenutno zalažete. U slučaju da profil slika prikazuje vas verovatno na njoj niste sami, nego okruženi porodicom ili dragim ljudima. Verovatno koristite one aplikacije koje vas dodatno povezuju s prijateljima ili se učlanjujete u grupe koje podržavaju neke humanitarne svrhe.

Ribe
Fotografija vašeg profila vrlo maštovita i kreativna, a možda se na njoj ni ne prepoznaje da ste to vi. Možda ćete umjesto sebe staviti neki spiritualni simbol ili nešto slično. Nema aplikacije koja vam se ne sviđa, a najdraže su vam one koje vas odvlače od stvarnosti i vode u svet mašte.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.