KAD MUŠKO LUPI ŠAKOM O STO: Dari Bubamari dečko ZABRANIO da SMRŠA!

Samo pozitivan uticaj…

Pevačica Dara Bubamara je po svemu sudeći veoma srećna žena. Osim što je uspešna u poslu kojim se bavi, ima sina i materijalno je obezbeđena, a uspela je i da pronađe savršenog muškarca. Reč je o Saši Pešiću, pevačicinom novom izabraniku, koji je toliko zaljubljen u Daru da joj ne nalazi nijednu manu, a čak joj je zabranio da se izgladnjuje i mršavi.

– Saša obožava Daru baš onakvu kakva jeste. Toliko je zaljubljen u nju, njenu neobuzdanu i mladalačku energiju, njenu pojavu uopšte, da joj ne dozvoljava da na sebi bilo šta menja.

Kada god, kao i svaka druga žena, počne da priča o tome da bi volela da oslabi još dva-tri kilograma, on joj kaže da je savršena, da joj ništa ne fali i da se zaljubio u nju takvu kakva jeste. Uvek ističe da ga anoreksične manekenke ne zanimaju i da na lepoti i oblinama mogu da joj pozavide i devojke 20 godina mlađe od nje – kaže izvor za „Alo“.

Dečko je Daru uspeo i da odvrati od cigareta.

– Bubamara je nedavno počela da puši, ali ju je Saša odvratio od toga i uspeo je da je preobrati na vreme. Svakodnevno utiče na nju da se zdravo hrani, dovoljno spava, pije vodu… Objasnio joj je da joj cigarete nisu potrebne i da loše utiču na njeno zdravlje, kožu… I ona ga je poslušala. Nema sumnje da novi dečko utiče samo pozitivno na Daru – kaže izvor na kraju.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.