Južni Mjesečev čvor u 6. a Sjeverni u 12. kući

Ovo je vrlo kritična osoba i potrebna joj je veća simpatija i razumijevanje drugih. Treba se otvoriti većem i važnijem od vlastite ličnosti.

Ovdje osoba doživljava krize svijesti. Bila svjesna ili ne, većinu života provodi u dubokim mislima. Za nju je fizički svijet iscrpljujući. Povremeno je bolest udalji od kompetitivnog područja i ugrozi njezinu radnu sposobnost. Kad radi uvjeti su joj nepodnošljivi. Ili je potplaćena ili joj se barem ne prizna učinjeno. Toliko je uronjena u okružujuće uvjete da stav prema onome što radi utječe na sva druga područja života. Ima puno prijašnjih sjećanja na red i organizaciju, no svugdje gdje krene vidi kaos. U prošlim je inkarnacijama bila perfekcionist, kritičar. Neki se samosažaljevaju a drugi zadržavaju ogorčenje. Postoji osjećaj ljubomore prema dobrobiti drugih ljudi, koju smatraju manje zasluženom od svoje. Napuhani ego je izvor problema. Radije će biti nezaposlena nego raditi posao koji smatra nevrijednim. No okolnosti će je natjerati da radi takav posao čak i protiv svojih načela. Ima tendenciju internalizirati svoj bijes te proizvodi bolest. Provodi previše vremena pokušavajući impresionirati druge, umjesto da razvija punoću u sebi. Odgovor na probleme naći će su sebi. Vrlo je nervozna. Rast počinje u trenutku kad se sagleda kao ne samo dio veće cjeline nego nešto što sadrži u sebi čitavi univerzum. Njezina karma iz prošlih života je izbrisana kad nauči kako teći umjesto dopustiti da mu se život prekida bezveznim uznemirenjima. Mora se prilagoditi biti univerzuma a ne pokušavati sve sortirati poput kule od karata. Mora naučiti da je fizičko stanje zdravlja potpuno ovisno o čistoći i stabilnosti unutarnjeg uma. Ovo je uistinu položaj “um vlada materijom”, a život će biti karmička tranzicija od svijeta materije u svijest vječnoga duha. Znak u kojemu je južni čvor pokazuje kako su prošle inkarnacije osobu zaokupile sobom u fizičkoj materiji. Znak u kojemu je sjeverni čvor pokazuje kako sada može transformirati svoju dušu u čistu esencu božanskog uma.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.