Južni Mjesečev čvor u 3. a Sjeverni u 9. kući

Ovo je manje povoljan položaj, potrebno je razvijati intuitivnu, osjećajnu i kreativnu stranu uma. Postoji opasnost provincijalnosti, stoga treba istraživati druge kulture i sisteme vrednovanja.

Ova se osoba stalno oslobađa iz mreže vezanosti. Svaki odnos u koji uđe postaje joj kompliciran. U prošlim inkarnacijama razvila je veliku potrebu za ljudima i to joj je slaba točka. Mora shvatiti bit istine bez da se osjeća prisiljena smanjivati istinu radi njezina komuniciranja drugima. Njezin je najveći problem neopisiva radoznalost, a život stalna žeđ za više razumijevanja. Kao rezultat navika iz prošlih života provodi puno vremena u nižem umu. Ima potrebu postati hodajuća enciklopedija tako da je nitko ne zatekne bez znanja i odgovora. Najveći rast uslijedit će kad napravi karmičku tranziciju od nižeg u viši um. Mora naučiti kako proširiti svoj dijapazon interesa tako da joj znanje ne bude ograničeno na neposredni krug odnosa. Kroz sjeverni čvor u devetoj kući moguć je veliki duhovni rast kad osoba nauči kako se odvojiti od sumnji i pitanja iz prošlih života. Mora um odvojiti od konačnog svijeta i uroniti ga u beskonačnu svijest. Znak u kojemu je južni čvor pokazuje kako je sjećanje duše iz prošlih inkarnacija još uronjeno u aktivnosti nižeg uma. Znak koji sadrži sjeverni čvor pokazuje kako se osoba može osloboditi kroz širenje utjecaja višeg uma.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.