Jupiter i natalni Merkur

Jupiter konjunkcija Merkur

ovaj tranzit možete iskoristiti za proširivanje vaših znanja iz različitih oblasti i sfera vaših interesovanja jer se tijekom trajanja ovog tranzita možete osjećati mentalno potaknutim i željnim dodatnog unapređenja svojih intelektualnih sposobnosti. Moguće je i javljanje snažnije potrebe za zadovoljenjem radoznalosti putem boljeg informiranja o stvarima koje vam u datom momentu okupiraju misli kako biste pokušali što bolje razumijete ono što vam se trenutno događa i da dokučite skriveni smisao i suštinu onoga što vam je na umu.

Jupiter sekstil Merkur

ovaj tranzit može pružiti sjajnu šansu za otvorenim isticanjem vaših retoričkih sposobnosti i vještina i za jasnim izražavanjem vaših filozofskih stavova i političkih i ostalih uvjerenja. Tijekom trajanja ovog tranzita možete se predstaviti u pravom svjetlu u komunikaciji u međuljudskim odnosima kao iu javnim nastupima.

Jupiter kvadrat Merkur

za vrijeme trajanja ovog tranzita možete se u mnogim situacijama osjećati prilično dekoncentrisano i postoji izraženija opasnost da vaš pristup stvarima tada bude površniji i da ne bude u dovoljnoj mjeri objektivan. Tijekom trajanja ovog tranzita moguće je i javljanje rastresenosti i javljanje osjećaja nemogućnosti adekvatnog posvećivanja stvarima koje volite iu kojima uživate kao i osobama koje vas istinski čine sretnim. Iz ovog razloga moguća je i izraženija opasnost od javljanja učestalijih nesporazuma u komunikaciji, od javljanja nerazumijevanja kao i od narušavanja harmonije u slaganju s vama bliskim i dragim osobama.

Jupiter trigon Merkur

ovaj tranzit nagovještava mogućnosti za ostvarenje velike osobne satisfakcije postignutim rezultatima na poslovnom planu. Ovaj tranzit u velikoj mjeri potiče i volju za učenjem što može povoljno utjecati osobito na studente kao i na sve radoznale osobe koje su željne stjecanja novih saznanja. Također, za vrijeme trajanja ovog tranzita primijetit ćete i da se osjećate mlađim duhom.

Jupiter opozicija Merkur

za vrijeme trajanja ovog tranzita moglo bi vam se dešavati da u mnogim situacijama imate jači dojam da vam gotovo ništa ne ide od ruke ma koliko se trudili i da vam uspjeh i sreća stalno izmiču iz ruku.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.