Jupiter i Ascendent

Jupiter konjunkcija Acendent

Ovo su jako optimistični ljudi, koji vjeruju u uspjeh. Znaju ostvariti svoje ciljeve i vrlo su uporni u tome. Ljudi im se dive, ali osobe s Jupiterom u konjunkciji s ascendentom, moraju paziti kako ne bi pretjerali u svom nastojanju biti vođa. Također, ne bi trenbali obećati ono što ne mogu ispuniti.

Jupiter sekstil/trigon Acendent

Ove osobe pokazuju oduševljenje u svemu što rade i optimizam da će uspjeti. Uživaju družiti se, a njihov veseli pogled na život, čini ih popularnim.

Jupiter kvadrat Acendent

ove osobe mogu pretjeravati do ekstrema u svemu. Nedostaje im samo-kontrola. Oni žele biti na vrhu, žele biti vođe, ali nisu svjesni kako to može utjecati na njihov život

Jupiter opozicija Acendent

Jupiter opozicija Ascendant pokazuje velikodušnost prema suradnicima. ove osobe su profinjene, ponekad do te mjere da drugi mogu biti sumnjičavi prema njihovim motivima. Oni odbijaju bilo kakve obaveze, osim ako ne vide u njima neku priliku za sebe.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.