JOŠ JEDAN RAZVOD NA ESTRADNOJ SCENI Srpska pevačica ostavila muža košarkaša posle 14 godina!

Uvek nasmejana Katarina otkrila je da se i sa svojim bivšim suprugom Aleksandrom Rašićem šali da se prolešala i da lepše izgleda otkako više nisu zajedno.

Pevačica Katarina Sotirović otvoreno je progovorila o krahu četrnaestogodišnjeg braka sa bivšim izabranikom, košarkašem Aleksandrom Rašićem.

Uvek nasmejana Katarina otkrila je da se i sa svojim bivšim suprugom Aleksandrom Rašićem šali da se prolepšala i da lepše izgleda otkako više nisu zajedno.

– U junu smo se definitivno razišli nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama „razvlačimo“ u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali i sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da smo ovako – najbolji. Sale je divan čovek i divan otac, i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo, o svemu se dogovaramo – otkrila je pevačica u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

– Sada razumem ono američko: rastali su se zbog nepremostivih razlika. Mi naše zaista nismo uspeli da premostimo.

Kada je reč o poslu, Kaća je priznala da je bila lenja da malo više promoviše svoju pesmu „Vrelina“ i da je mislila da će pesma sama naći put do publike.

– Nisam ništa boost-ovala, nikakav marketing nisam imala jer sam mislila da će sve to samo da se dogodi, organski… Međutim, nije baš tako. Imala sam veliku pauzu a i pesma je drugačija od onoga što inače pevam. Mnogo sam rizikovala i odlučila da snimim pesmu po ugledu na one koje inače volim da slušam. I ja sam oduševljena, i pesmom i spotom, uvek se obradujem iznova kada ga vidim. Ali, moraću da poradim na promociji, ni sada nije kasno. Inače, sviram u klubovima u Beogradu i Novom Sadu sa sjajnim bendom.

Mnogi možda ne znaju, ali lepa pevačica na telu ima čak devet tetovaža!

– Ne vide se sve pa mnogi ne bi rekli da ih je toliko. Iskrena da budem nemaju neko značenje, već sam ih radila kao mlada pa imam neke vile, vilenjake… volim Madonu pa imam njene stihove, e jedino broj 18 ima simboliku jer sam i ćerku i sina rodila 18. u mesecu. Volim tetovaže ali se lomim da li je u redu da se i nadalje tetoviram, možda to više nije u skladu sa mojim godinama – iskrena je Katarina.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.