JEZIVA SITUACIJA! Anabela PALA, Luna joj pritrčala u POMOĆ! Katastrofa, završila u krevetu!

Teške muke!

Luna Đogani je pre izvesnog vremena odlučila da ispuni svoju dugogodišnju želju i ugradi silikone. Ipak, situacija se nije razvijala u onom pravcu u kojem je očekivala.

Kao što smo i ranije pisali ona ima problema sa snažnim bolovima, nakon ugradnje silikona zbog čega je vrlo često kupaju majka Anabela i dečko Marko Miljković.

Ona je zbog svega ovoga odustala od operacije nosa koju je imala u planu, a delimično i zbog toga što kaže da ne želi da bude kao ostale devojke koje liče jedna na drugu

.

Ona se prisetila i bolnog iskustva njene majke Anabele.

– Nju je jako bolelo. Bila je u jezivoj situaciji. Sećam se da je pala i nije mogla da se digne. Tata nije bio kod kuće i nije imao ko da joj pomogne. Počela je da plače. Kada sam videla u kakvom je stanju, iako sam imala samo pet godina, pritrčala sam da joj pomognem i uspela sam nekako da je podignem. Bilo joj je katastrofa, nije mogla da ustane iz kreveta – setila se Luna.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.