Jesmo li zaista određeni brojevima?

Ako prihvatimo činjenicu da su brojevi energije i da svaki ima svoju vibraciju, onda bi neke sudbinske odrednice ipak trebale biti u brojevima. Svako slovo ima svoj broj. A to znači da ime i prezime koje stičemo rođenjem, pretočeni u brojeve pričaju određenu životnu priču.
Ime i prezime ne biramo sami, kao ni datum rođenja – to je ono što nam je dodeljeno i što opisuje ko smo, šta smo, kakvi su nam ciljevi, za šta smo predodređeni.
S obzirom da numerologija ne služi za proricanje, nego za upućivanje u naš karakter, talente, reakcije i delovanja, može nam pomoći da u potpunosti iskoristimo neke potencijale i da se suočimo s nekim negativnim uticajima. Neki su brojevi sretniji, neki nesretniji, ali svaki ima i pozitivne i negativne vibracije, što znači da iz njih možemo izvući i ono najbolje i ono najgore. Samo od nas zavisi kako ćemo se poslužiti onime što nam je dano.
Npr. uz nesretniju kombinaciju brojeva ne moramo imati potpuno nesretan život. Možda će on biti naporniji i teži nego u nekim normalnijim okolnostima, ali uz intenzivan trud i osveštavanje sebe, svojih dela i postupaka, i radom na poboljšanju, postignuća mogu biti kvalitetnija i upečatljivija nego da smo rođeni pod sretnim brojevima. Sve je stvar stava i ličnog duhovnog rasta. Sve na svetu ima svoju dobru i lošu stranu, pa tako i brojevi.

Iz tog razloga lično ne verujem u promenu sudbine i stvaranje sretnije budućnosti ako promenimo ime. Niko ne može pobeći od sebe i onome što mu je namenjeno.
Cilj bi trebao biti suočavanje sa sobom i samostalno popravljanje negativnih uticaja, a ne bežanje od istine i stvarnosti.
Žene udajom uglavnom promene prezime, a u numerologiji se primarno koristi devojačko prezime. To je ono što je nasleđeno i ono što osoba stvarno jeste. Svaka promena može tek neznatno uticati na život osobe, to mogu biti samo nijanse, koje nikada neće promeniti ono što nam je dano rođenjem.
Brojevi ne poznaju naše «zakone» niti u smislu preuzimanja tuđeg prezimena, niti u namernom menjanju imena. Ni datum rođenja ne možete izmisliti drugi, rođeni ste onda kada je to odredila neka viša sila.
Ni jedna alternativna, duhovna ili ezoterična disciplina ne uvažava naše pokušaje da ih prevarimo nekim lukavstvima, podmetanjima i izmišljenim podacima.
Verujem da se mnogi numerolozi sa mnom neće složiti, no promatrajući ljude i događaje niz godina, to je jedina istina do koje sam došla. Tim više što i astrologija i tarot potvrđuju isto.
Sloboda izbora je uvek prisutna, iako su neke sudbinske odrednice takve kakve jesu. Puno je načina na koji ćete ispuniti ono što je zapisano, a taj izbor je samo vaš.

Kombinacijom ličnih brojeva i tarot numerologije, možete saznati šta vam brojevi poručuju, a osim analize životnog puta, numerologija vam može dati i odgovore kakva vam je određena godina, koliko je godišnji broj u skladu s vašim životnim brojem i na koji način što kvalitetnije iskoristiti neku godinu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.