JELENA KRUNIĆ NA IVICI SUZA ZBOG FILIPA: Evo šta joj je najteže palo

Potpuno je razočarao.

Prilikom kupovine namirnice za ovu nedelju, mnogi zadrugari čekali su red za brzu hranu. Tu su bile i Jelena Krunić i Tara Simov, gde se Jelena požalila na Filipa Reljića.

Jelena je priznala Tari da joj je veoma teško palo što ju je Filip iskritikovao zbog njenog sukoba sa Matejom Matijevićem, kada ga je prekorila, jer je ponosan na to što je u vezi sa Anđelom Vešticom.

– Filip izlazi tamo, jer ja napadam njegove drugove. Druže, ne možeš da me menjaš, ovo je moj posao, ja od ovoga živim – pričala je besno Jelena.

– Ja te razumem. Znaš koliko se ti njemu sviđaš, lud je za tobom – ispričala joj je Tara.

A onda je Krunićeva priznala Tari da joj smeta što je ona ta koja se bori u Beloj kući za namirnice, a Filip sedi u radionici i crta.

– To mene ne zanima. Onaj tamo. Druže, ja sam ovde, ovaj kupuje pljeskavice, a gde si ti? Crtaš drugima. Treba da se odvojim ovde, da sednem na beton i plačem – pričala je Jelena sa očima punih suza dok ju je Tara grlila.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.