JELENA GOLUBOVIĆ PROGANJALA OŽENJENOG ADVOKATA!? „Svi su verovali da je luda“ A onda je on uradio OVO

Au, ko bi rekao?

Jelena Golubović navodno je imala aferu sa uglednim oženjenim advokatom, a sve je počelo kao poslovna saradnja, da bi se kasnije pretvorilo u avanturu, ali i noćnu moru za čoveka koji nije želeo da izgubi porodicu zbog producentkinje.

Otkad se pojavila na javnoj sceni, Jelena Golubović neprestano privlači pažnju, jer iako se deklarisala kao glumica i rediteljka školovana u Ukrajini, ona je javnost šokirala izjavama i kontroverznim poimanjem umetnosti, pa su nebrojeno puta osporavani njeni rad i talenat.

Golubovićeva je početkom dvehiljaditih u Beogradu igrala predstavu,“Čipkin dim“, nastalu po romanu Iv Ensler „Vaginini monolozi“, koju je sama režirala, ali i igrala sa koleginicom Ivanom Jovanović i dve balerine, a čije izvođenje je najavljivala i čuvenom zatvoru Sheveningen u Hagu, u čemu je trebalo da joj pomogne u to vreme jedan od najuticajnih srpskih advokata, čiji su inicijali B. B, u kojeg je Jelena bila ludo zaljubljena.

– Jelena je bila zaluđena tim advokatom i uspela je nekako da sa njim stupi u kontakt. Pričala mi je da je on njen prijatelji da se sastaju kod njega u kancelariji u strogom centru grada, a kasnije mi je ispričala da on nju juri. Međutim, naša zajednička drugarica, Jelenina i moja, ispričala mi je da zna da je Jelena par puta bila sa tim čovekom, koji je prilično stariji od nje. U to vreme oni su se sastajali da bi joj, navodno, taj advokat pomagao oko scenarija, da bi što verodostojnije izvela predstave koje je sama režirala – kaže izvor Rijalitija i otkriva da je Jelena dobro krila svoje emocije u javnosti.

– Jedno je govorila, a drugo radila. Skrivala je emocije, a svima je pričala da je sa tim advokatom išla na suđenja po Beogradu i Srbiji, ali i da je vodio i u Hag, gde je imao procese. Po rečima te naše zajedničke drugarice, Jelena je brzo dosadila advokatu, jer on nije imao nameru da ostavi svoju ženu i ugrozi renome, pa je počeo da je izbegava. Golubovićeva je bila zaslepljena od ljubavi i jurila je advokata svuda i povremeno ga zvala da joj pomogne oko predstava. Međutim, on se polako izvlačio iz te priče, izbegavao je, ignorisao, jer mu nije bila potrebna javna afera i prekinuo je kontakt sa njom. Svojim sekretaricama, advokat je sugerisao šta da kažu kad Jelena zove ga pokrivaju. Svi su u njegovoj kancelariji verovali da je ona luda – prepričao je izvor.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.