Jednostavna i komplicirana tarot otvaranja

Da li je u otvaranju karata bolje koristiti jednostavne ili komplicirane metode? Vjerojatno bi svaki tumač tarota na ovo pitanje odgovorio drugačije. U suštini dobro je koristiti i jedno i drugo. Sve ovisi o smislu pitanja odnosno o tome koliko je situacija kompleksna. Po mom iskustvu jednostavne metode su vrlo praktične. Brzo se ulazi u srž problema pa samim tim brzo se dolazi do odgovora. Konkretno, metoda od tri karte posebice je zanimljiva. Karte je potrebno dobro promiješati, poželjno je da ih se presječe dva ili tri puta, svejedno, i onda se poslože tri karte, jedna pored druge, s lijeva na desno. Prva karta predstavlja ono što je  bilo, centralna opisuje sadašnju situaciju, a posljednja buduću odnosno smijer u kojemu se situacija kreće. Ili, kod ljubavnih pitanja, prva karta predstavlja pitača, druga partnera, a treća oboje odnosno njihovu vezu. Ili, ako se traži savjet za neki problem. Prva karta predstavlja problem, centralna uzrok problema, a posljednja u nizu riješenje odnosno savjet. Ili, kada pitač ima nekoliko opcija; prva karta predstavlja prvu opciju, druga karta drugu, a treća kako uopće napraviti izbor. Ovo je brzo i efikasno.

S druge strane, kompleksnija otvaranja kao što je keltski križ dobro dođu kod pitanja tipa: “Što Marko misli o meni?” ili “Što Monika osjeća prema meni?”. Keltski križ se sastoji od deset karata. Prva karta se križa s drugom, treća po redu ide iznad toga križanja, četvrta ispod, peta na lijevu stranu, šesta na desnu, sedma se stavlja opet desno, pored svih ostalih. Osma, pak, ide iznad sedme, deveta iznad osme i deseta iznad devete. Prva karta predstavlja temu, druga karta problem ili prepreku, treća pitačeve misli ili misli osobe za koju se postavlja pitanje, četvrta simbolizira emocije, peta prošlost ili uzrok cijele situacije, šesta budući razvoj događaja. Sedma govori o tome kako pitač ili neka druga osoba za koju se pita generalno gleda na cijelu priču, osma govori o tome kako okolina gleda na priču, deveta je savjet tarota, a deseta je budućnost. Primjetite da se šesta i deseta kombiniraju za budućnost. Za pravilno tumačenje keltskoga križa potrebno je štogod iskustva. Ako niste sigurni u sebe držite se jednostavnijih otvaranja. Pogriješiti nećete.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.