„J*bozovna si!“ Miljana Kulić u LJUBAVNOM TROUGLU, ovome se niko nije NADAO! Zar sa njima?

Ludilo!

Miljana Kulić je definitivno jedan od najačih i najiskusnijih rijaliti igrača trenutno u Zadruzi. Čak i kada neki njeni potezi deluju nerazumno, ispostavi se da iza svega stoji dobro razrađen rijaliti plan.

Ona je danas nakon razgovora sa robotom Leposavom otišla i do Drveta mudrosti i tamo otkrila sve što je do sada saznala o novim Zadrugarima.

Ona je tom prilikom otkrila da trenutno posmatra nove Zadrugare kako bi ih procenila, a da se uglavnom druži sa starim poznatim ljudima.

– Mudro ćutim. Sinoć sam Vladimiru prišla da ga malo provociram, da pravim šou, a on to ne razume. Kad mu je teško, uvek ću mu prići. Moj odnos sa sa Mirkom Gavrićem je čudan, ni sama ne znam – pričala je Miljana, a onda otkrila detalj sa sinoćne žurke, kada je njena crna čipka završila u rukama pevača.

Miljana je sinoć na nagovor Stefana Miloševića, bacila Darku Laziću čipkasti veš na binu, što devojke inače rade ukoliko im se s*ksualno sviđa neki pevač.

– Mnogo sam se obradovala kada je on došao. Imala sam tremu, nisam znala kako ću da reagujem. Ja njega mnogo volim, i njega i njegovu porodicu – podelila je Miljana sa Drvetom mudrosti svoje utiske sa sinoćne žurke.

Ona je pokušavala da zbog šoua priđe Vladimiru Tomoviću i sa njim započne neku ljubavnu igru, ali Tomović to nije želeo ni da uzme u obzir.

Ipak sa druge strane Miljani izgleda ne ide dobro sa muškarcima, ali žene je žele. Ona je zapala za oko Nataši Radan i Dragani Stojančević.

– Rekle su mi da sam j*bozovna, pipkaju me, idu za mnom. Nikad mi se nije desilo da mi devojka udeljuje komplimente, da pričaju kako se pale na mene. Jedna i druga (Dragana Stojančević) pokušavaju da mi se približe, a mene je sramota. Ja sam njima rekla da mene žene ne zanimaju – otkrila je Miljana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.