JANJUŠ PROŠAO PAKAO ZBOG ANE KORAĆ! „Napravio sam GREŠKU! Bio bih ĐUBRE ako…“ Pa spomenuo SUPRUGU!

Nikad iskreniji.

U prvoj sezoni rijaliti programa „Zadruga“ Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš su imali veoma prisan odnos. Mnogi ukućani su komentarisali da njihovo druženje prevazilazi granice prijateljstva.

Nakon što je Janjuš pobegao iz Zadruge, mnogi su komentarisali da je to uradio kako ne bi ugrozio svoj brak i ušap u ljubavnu vezu sa Anom. Njegovoj supruzi Eni nije bilo prijatno dok je gledala kako razmenjuju nežnosti.

Voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Pretres nedelje“ upitao Janjuša zbog čega izbegava druženje sa Ivanom Šopić, a on je bez dlake na jeziku priznao kroz kakav je pakao prošao zbog prisnosti pred kamerama.

– Šopićka je devojka koja voli da zavodi muškarce, voli da pravi za*ebanciju. Ne mogu da skontam šta stvarno misli, ali i sinoć su joj postavili pitanje. Ja sam rekao da ne mogu da budem u njenoj blizini, jer sam u Zadrzi 1 napravio veliku grešku, mojoj ženi je to mnogo smetalo. Prestrašno je bilo gledati napolju, nikad više ne bih to sebi dozvolio – rekao je Janjuš pa dodao:

– Ona je meni simpatična, ali ne u emotivnom smislu, ali ne mogu sebi da dozvolim ništa što bi povredilo moju ženu. Bila je u paklu što i sad ulazim, ali me pred ulazak zagrlila i rekla mi: „Molim te, nemoj zbog mene“. Ja bih bio najveće smeće da to uradim sad. Ja sam uvek rekao za Anu, sramota me bilo, koštalo me svega. Ja o njoj nikad ništa ružno neću pričati, niko meni nije kriv za moje postupke – rekao je Janjuš.

Šopićeva nije mogla da veruje šta čuje, pa i ona želela da otkrije i svoju stranu priče.

– Iskreno, vidim da je to predaleko otišlo. Ja se nikad ne bih zezala sa tim stvarima, ja ga zezala zašto beži od mene. Ja volim da provodim vreme sa njim, on je meni jako duhovit. Ništa više od drugih devojaka. Ne bih volela da to neko pogrešno shvati i jako mi je krivo – pravdala se Ivana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.