Jake žene trebaju muškarce koji su još jači

Često čujemo kako jake žene plaše muškarce, ali to nije istina. Ne plaše sve muškarce. Plaše samo one koji su slabiji od njih.

Što i nije čudno. Muškarci koji imaju samo priču ništa ne mogu ponuditi jakoj ženi. Ne mogu je hraniti lažnim obećanjima i plitkim pričama – barem ne dugo.

Jaka žena zahtijeva akciju. Zato joj treba muškarac koji će biti još jači od nje. Potreban joj je muškarac koji će joj dati onoliko koliko ona daje njemu.

Iskreno, ne treba joj puno. Ali poštovanje, povjerenje, iskreni osjećaji i odgovarajuća doza naklonosti su sasvim dovoljni. Nažalost, većinu vremena joj nedostaje čak i to.

Ona treba vidjeti da se muškarac s kojim je ne boji zasukati rukave i izgraditi odnos s njom. Ne treba da radi sve sam. Biti će ravnopravni.

Ljubav se mora uzvratiti i njegovati, inače je sve uzalud. Nema smisla forsirati stvari ili biti onaj koji vuče većinu tereta.

To nikad ne uspije. Jaka žena ne želi se naći u sredini u kojoj se osjeća usamljeno, odnos u kojem se svi njezini napori vraćaju s polovicom tuđeg.

Ako pitate snažnu ženu, muškarac koji se trudi je najsek si muškarac. Ona će se odmah diviti njegovoj inicijativi i biti zadivljena njegovom upornošću.

Muškarac koji se neće povući na prvoj prepreci i spreman je izaći iz svoje zone komfora i učiniti još malo, pravi je muškarac za nju. Učinit će da se osjeća sigurno i zdravo.

Postupno će spustiti one zidove koje je gradila tijekom godina. On će biti strpljiv i neće mu smetati što sve ide polako. Zna da za dobre stvari treba vremena.

On će biti tamo da je podsjeti da ne treba nositi svačiji teret. To je s vremena na vrijeme u redu opustiti se, spustiti tempo i uživati ​​u životu.

Po pravilu je gruba prema sebi, a sama je svoj najgori kritičar. Snažan muškarac će ju smiriti. On će je uvjeriti i reći joj da ne treba biti savršen i uvijek vrhunski raspoložen.

Naučit će je da ne treba sve planirati unaprijed i prema rasporedu. Ponekad se najbolje stvari dese spontano.

Taj će muškarac znati da ona nikada neće zatražiti pomoć, i zato će joj pomoći bez da je pita. Navikla je da se oslanja na sebe, a ovo će joj sve biti nepoznato.

Međutim, jednom kad se navikne, to će biti poput daha svježeg zraka, promjena na bolje koja je uvijek potrebna.

Zna da je on tu za nju čak i kad fizički nije prisutan. Tijekom cijelog svog užurbanog dana njegov poljubac i topli zagrljaj biti nešto čemu će se radovati.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.