„Ja kao htela da zakoljem psa!“ Supruga Čekićkinog verenika oplela po bivšem i Andreani!

Neće više da ćuti…

Pevačicu Andreanu Čekić, nedavno je verio njen oženjeni dečko Marko Milošević. On je dragu zaprosio na proslavi njenog 35. rođendana što je odmah saznala i njegova supruga Marina Milošević:

– Ne znam šta on zamišlja? Da je neki šeik pa da bude u braku sa dve žene? Sa jene strane sam joj zahvalna, jer mi je skinula bedu s vrata. Posle sedam meseci sam shvatila sa kakvim čovekom sam bila u braku. Eto joj ga sad. I njoj će uraditi isto što je i meni – rekla je Marina i dodala:

– Dosta mi je Andreaninih laži, kako on i ja dve godine nismo bili intimni i kako ona nije ništa pokvarila. Očito ne zna da sam u tom periodu izgubila bebu, što imam i napismeno, a nije mi vetar napravio dete, već muž. Moj muž i ja smo se odlično slagali kad se odjednom pojavila Andreana i nastao je haos. On sada dete ne obilazi, a još manje zove. Bitno da je celo leto proveo na različitim destinacijama, a nije mario što dete sedi u Beogradu – kaže Marina i tvrdi da je istina samo ovo:

– Ja tražim razvod po hitnom postupku i dete mu dozvoljavam da viđa. Sada se vidi i kakva mu je porodica, jer su svi išli na Andreanin rođendan i aminovali što ju je verio, a niko nije došao do mene da pita kako je dete. Andreani je izdata privremena zabrana prilaska mom detetu i to na 10 metara. Ako joj priđe, prijaviću je. Dosta sam ja trpela njihove pretnje i poruke koje mi je ona slala u dogovoru sa njim. Trenutno smo na sudu, a čim se to reši, poslaću vam sve prepiske i poruke.

Ona je pričala kako je detetu poklonila psa, kojeg sam ja kao htela da zakoljem! Pa da li vam ličim na vešticu koja kolje pse? Strašno. I još da ja prihvatim bilo kakav poklon od nje! Meni ne trebaju njihove pare, tačnije Andreanine pošto ga verovatno ona i finansira. Žao mi je samo zbog ćerke, jer vidim da joj nedostaje otac, a njega nije briga. Mogao je bar da joj pošalje jednu svesku za školu iako pored mene ima sve. Neka mi da razvod i neka živi svoj život sa Andreanom, a da li je ona zvezda ili neka tamo seka Persa, sasvim je svejedno. Neka se pogleda na šta liči, vide valjda ljudi moje slike i vide nju. Na šta ja da budem ljubomorna? Ona bi volela da jesam ljubomorna na nju, ali ja sam srećna i ispunjena žena, imam svoje dete, a njoj želim da sa Markom vidi šta to znači – završava Marina.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.