IZNEO DETALJE IZ SPOLJNJEG SVETA: Bane Čolak otkrio VELIKU TAJNU – Miljana i Zola imaju DOGOVOR?!

Nastao haos u Beloj kući.

Emisija „Trenutak istine sa Zolom“ napravila je pometnju kada je Čolić i na naredno pitanje slagao. Lazaru je na poligrafu postavljeno pitanje: „Da li Vas je bilo sramota da vašim prijateljima kažete da ste se pomirili sa Miljanom?“.

Tokom ove teme bilo je veoma burno, a za crnim stolom Bane Čolak izneo je detalje iz spoljnjeg sveta kada je zvao Zolu, a on mu se nije javljao zbog Kulićeve. U jednom momentu skočila je Miljanina majka Marija, koja je počela da urla na nju.

– Ja sam smatrao da me laže. Smatram da je to bio dogovor između njih i ja to ne moram da znam, to je ipak odnos sa njegovom devojkom, majkom njegove dece i to su njihove intimne stvari koje oni dele. Ovo nije zahvalno da se ja mešam u njihov odnos. Zola je potvrdio da nijednu reč nisam slagao, a u ostalo neću da se mešam. Mene ne treba da zanima da li oni imaju s*ks – govorio je Bane Čolak.

– Nisam ga ja slagao, ja sam rekao da ću ga zvati posle, on je rekao da nema potrebe! – pričao je Zola.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.