Iva priznala Kariću da joj se sviđa! Bila bi sa njim, ali pod OVIM USLOVOM! A on…

Ko bi rekao…

Iva Grgurić i Stefan Karić su nakon emisije „Pitanja novinara“ popričali o svom odnosu. Ona je priznala da joj je zasmetalo kada je Stefan rekao da kada bi morao da bude sa nekom devojkom u rijalitiju da bi to bila Jelena Pešić, jer je sa njom bio ranije.

Iva je želela da zna na čemu je sa Stefanom, pa ga je upitala u kakvom je on odnosu sa Pešićevom i da li bi bio ponovo sa njom.

– Kad sam ulazila ja sam se raspitala ko ulazi i u profilu sam rekla da si mi ti interesantan. Ti si u početku non-stop bio sa Jelenom. Tebe su podigli i pitali sa kim bi bio i ti si izabrao Jelenu i tada sam ja shvatila da bi ti bio sa njom, a sa mnom bi koketirao – priznala je Grgurićeva.

– Mi smo u okej odnosu. Da smo nešto hteli, mi bismo nastavili. Da ja osećam nešto prema njoj, ja bih bio sa njom. Ona je meni ovde najdraža – rekao je Karić.

– Ja ne želim da bude kako se ja vama mešam. Opcija A je da kažeš šta osećaš prema njoj, opcija B je da sa njom završavaš i počneš nešto novo. Ja bih započela vezu sa tobom ako se ti izjasniš. Ta cura ima nadu – dodala je Iva.

– Ti misliš da je meni lako. Ona je meni draga devojka, mi smo završili odavno. Glupo mi je da se ona upliće, da bude da ću ja nju da povredim. Ja sam video da njoj nije svejedno – priznao joj je Stefan.

Iako je Stefan istakao da je primetio varnice između nje i Vladimira Tomovića, ona je to demantovala i otkrila mu da joj je on od starta simpatičan.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.