ISPRESECALI JE SVI! Luna Đogani PROŠLA PAKAO u emisiji kod Ognjena Amidžića, a ove DETALJE mnogi NISU PRIMETILI!

Nije joj lako!

Sinoć je zvanično počela i nova sezona emisije Ami G, a Ognjen Amidžić je tom prilikom ugostio pevača Acu Lukasa, pobedicu druge sezone Zadruge Lunu Đogani i novu voditeljku Zadruge Tamaru Đurić.

Atmosfera je bila sve samo ne opuštena. Đoganijeva se prvi put pojavila sa otkrivenim grudima, nakon što je ugradila silikone u grudi, a na Ognjenovu konstataciju da dekolte nije dovoljno dubok, ona je rekla da to i nije bio cilj već da nadoknadi nedostatak koji je imala. Ova njena konstatacija mogla bi da se protumači kao da svaka devojka koja ima male grudi, ima neki fizički nedostatak, a to su prejake reči.

Ognjenovi gosti Lukas i Tamara Đurić i nisu bili blagonakloni prema Đoganijevoj, Lukas joj je savetovao da ne hvali previše svog producenta iz Makedonije jer ovde ima mnogo boljih, a na pitanje kako joj se sviđa Lunina pesma Tamara Đurić je odgovorila da ona ne može da oceni tu muziku, jer ona za nju nema sluha, što je zvučalo prilično sarkastično.

Kada su na kraju učestvovali u igri „Pitalice“ Luna je dobila pitanje „Koliko su teške prosečne ženske grudi“, a ona je rekla da su teške dvadeset kilograma, zbog čega je Lukas rešio da se našali pa je rekao da zapravo teže sto kilograma.

U okviru igre, gosti su dobili zadatak i da pevaju, a i Luna je malo pustila glas, što je Ognjen prokomentarisao kao da je za njih izvela pevanje uživo.

– Ovo je novi Lunin lajv – rekao je on, a njoj je bilo veoma neprijatno.

Čitava ova situacija, kao i tretman koji Luna dobija od budućih kolega koji ocenjuju njen dosadašnji rad govori u prilog tome da Đoganijevoj neće biti lako da se ostvari kao pevačica i da neće imati baš mnogo podrške.

Njena buduća koleginica Sandra Rešić je u intervjuu u jednoj emisiji rekla da Lunu ne smatra koleginico.

– Kako mogu da se poredim ja koja mogu ceo dan da pevam, znam preko dve hiljade pesama, sa osobom koja je izbacila jednu pesmu koju možda nije ni otpevala – rekla je ona.

Mnogima je za oko zapala i situacija sa otvaranja Zadruge kada je Željko Mitrović Lunu ostavio da hoda iza njega, dok je prošle godine Kiju pratio, išao je sa njom rame uz rame pridržavajući je za leđa.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.