ISPRESECALA JE! Sestra Milice Kemez VEOMA OŠTRA prema njoj, UPOZORILA je na ovo, POMINJALA Tomovića!

Besna na sestru zbog ovoga!

Danas je u Zadrugu ušla sestra Milice Kemez. Njih dve su imele veoma emotivan susret kod Drveta mudrosti, a kada joj su se pozdravile sestra je iskoristila priliku da Milicu savetuje kako da se dalje ponaša u rijaltitiju.

Naime, Miličina sestra smatra da je ona veoma popustljiva prema ostalim zadrugarima i da zbog toga mora da vodi računa o tome kako se ponaša.

– Tomović da ti ne prilazi, šta imaš ti sa njim da ležiš u krevetu, cico, mico, skloni se od njega. Ti si ovde zbog salona, drži do sebe i radi na ostvarenju svojih snova. Isto tako Mina i Bane izbegavaj ih, Boru isto, ide okolo i ogovara te – rekla joj je sestra i nastavila.

– Filipa ne puštaj blizu sebe, šta imaš ti da sa njim komuniciraš, da ga šišaš, lika baš briga za tebe. Misli na sebe i svoj salon – rekla joj je.

– Jeste, ali sada je kasno. Ja sam sve zabrljala – rekla je Milica kroz plač.

– Nisi ništa zabrljala, ti si mislila da je on dobar za tebe, bilo ti je teško, mislila si da ćeš sa njim to da preguraš, ali si se prevarila – rekla joj je sestra.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.