Ispovest mlade tinejdzerke

Mlada Moli Vilovs zaljubila se u svog nastavnika kada je imala 17 godina, a on 40. Iako je sve izgledalo kao odnos profesora i učenice, ubrzo se dogodio i seks koji je trajao godinama: „Tog dana profesor je poveo mene i još par kolega u njegovu kancelariju. Konsultacije oko nastave pretvorile su se u razuzdanu zabavu, pili smo, pušili travu, još pili… Odjednom smo ostali sami, samo on i ja na kauču. Opijeni svime što smo konzumirali prepustili smo se strastima. Bio je to tek početak jer su naša druženja bivala sve češća, ponekad i opasna. Umeli smo da igramo bocu istine u kancelariji direktora, a dolazio je i na moje kućne žurke nakon kojih bi ostao da prespava.

Sprijateljila sam se sa njegovim malim sinovima, a upoznala sam mu i majku. Jedne noći smo se previše zaneli i ulovio nas je policajac u automobilu. Kaznio ga je za vožnju u pijanom stanju, a vest je završila i u novinama. Ja našu vezu nisam skrivala od porodice i prijatelja. Upoznao je mog oca i moju majku. Tati je bio simpatičan, ali je mama bila protiv, govorila je da izgleda kao neki opasan tip. Prijatelji su imali različita mišljenja – nekima je naša ljubav bila slatka i očaravajuća, dok su se drugi ‘zgražavali’. Meni je bilo lepo, znala sam koliko je hrabrosti trebalo da nas dvoje izađemo u javnost.

Jedne večeri, nakon seksa, pitao me je da li sam gledala film Menhetn. Tada sam imala 20 godina i naravno da ga nisam gledala. Pustio ga je. U filmu Vudi Alen glumi nastranog ujaka koji ima aferu sa 17-godišnjom devojkom. Upoznaje je sa svojim prijateljima i kaže kako je stariji od njenog oca. Na kraju Vudijev lik pušta devojku da istraži šta još život nudi i ona odlazi od njega.

Sećam se da sam se sva naježila nakon što smo pogledali taj film. Tada nisam znala zašto sam se osećala toliko loše, ali sada, deseti godina kasnije, znam – ja sam njemu bila samo prolazna avantura, igračka kojom je lečio svoju krizu srednjih godina. Shvatila sam kako je i gledanje Menhetna bila svojevrsna igra. Ja sam za njega bila igra. Ali i nakon toga, naš odnos se nastavio.

Na poslednjoj godini fakulteta, profesor me je uverio da učestvujem na jednom seminaru, trebalo je pročitati knjigu od preko hiljadu stranica, ali ja to nisam uspela jer sam vreme provodila sa njim. Tog trenutka je počelo “hlađenje” – bližili su se rokovi, trebalo je diplomirati, a pomisao na to da će me “on” ocenjivati bila je previše za mene. Igra s njim mi se više nije činila toliko zabavnom. Morala sam prekinuti tu farsu. Budući da smo oboje bili nesređenih osećanja, prekid nije nastupio trenutno, još smo se viđali neko vreme, opijali se i imali seks.

Onda se jednog dana odselio, kao i ja. Napokon smo živeli dovoljno daleko da možemo da okrenemo novu stranicu u svojim životima. Iz svega toga sam naučila kako igra seksa i moći zna da bude zabavna, ako srce i ego držite pod kontrolom”, ispričala je ona prenosi 24sata.hr.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Hipertenzija – češća kod muškaraca i starijih osoba

Pročitaj →

Modne kombinacije za proljeće

Pročitaj →

Koliko god da ste umorni, potrudite se da odgovorite djetetu na pitanje

Pročitaj →

Trend u manikuri: Nokti koji djeluju kao da su od plastike

Pročitaj →

Prugice i karirani uzorci u trendu ove sezone

Pročitaj →

Sljez, bijeli (althaea officinalis malvaceae), obični bijeli sljez, sljezovina

Pročitaj →

Ne, ovo nije mala kuća na točkovima – ovo je malo čudo!

Pročitaj →

Kremasti namaz od bučinih sjemenki – omiljeni doručak!

Pročitaj →

Domaći čips sa sirom

Pročitaj →

Preminuo glumac Boris Komnenić

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. MART 2021

Pročitaj →

Šta da obučete ovog proleća kada vas ON pozove na kafu?

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.