ISPLIVALA PREPISKA – „Ne bih pogazila svoj ponos zbog Čolaka!“ Ermina uhvaćena u LAŽI?!

Opa!

U Zadruzi mnogi spekulišu da je Ermina Pašović ušla u rijaliti zbog Gagija Đoganija, a ne zbog svog dečka Baneta Čolaka iako je ona tvrdila da nju samo Bane zanima i da je zbog njega u rijalitiju. Optuživali su je da je iznela niz neistina o njihovom odnosu, a sada se pojavila i njena prepiska sa bivšom zadrugarkom Ljubom Pantović.

Poznato je da se Ljuba druži sa Banetom u spoljnom svetu, ali i da je bila u kontaktu sa Erminom pre njenog ulaska u rijaliti. Ljuba je okačila na svom Instagram profilu niz prozivki na Erminin račun, gde se složila sa većinom ukućana da ona nije iskrena.

U glasovnoj poruci Ermina je poručila da ne bi ušla u Zadrugu zbog Baneta jer bi tako pregazila svoj ponos, kao i da ju je Čolakova majka Jasmina ubeđivala da uđe,

– Znaš kako se celi dan osećam. Danas me Jasmina celi dan zove, teši, ženi loše, nije joj dobro. Ubeđuje me da uđem, svi me ubeđuju da uđem, ali nema šanse. Ne bih ja pogazila svoj ponos radi Čolaka, da s*re zlato, ne pada mi na pamet. Dovoljno je sam sebe ukanalio celom situacijom. Ja ne želim da budem žrtva, žrtva nikad nisam bila. Sledeće, ja neću ući da se borim za jednog Baneta Čolaka. Ili ja da dokazujem nekome moju priču, mene je sramota njegove sramote – govorila je Ermina Ljubi.

Podsećamo, u razgovoru sa Banetom, njegova majka poručila mu je da se skloni od Ermine i da ga ona sve vreme laže u rijalitiju.

Ljuba je istakla da možemo da očekujemo da ispliva još njihovih prepiski u javnost.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.