ISPLIVALA PREPISKA LUNE I ERMINE! Nakon žestokog OKRŠAJA, sve je otkriveno! Đoganijeva BESNA!

Opa!

Luna Đogani se danas po prvi put oglasila zbog toga što je Ermina Pašović sve češće pominje u „Zadruzi“ i zato što je danas ušla u žestok okršaj sa njenim ocem Gagijem.

– Pošto me gospođica Ermina ili Mina kako se već predstavlja konstantno upliće u priče vezano sa mojim tatom. moram da se oglasim. Devojka je bila moj fan i želela je žarko da uđe u Zadrugu, to je uspela preko mog tate. Poslala je za rođendan tri košulje i farmerke. 80 posto rođendana nikako nije ona organizovala. Sestra Nađa i ja smo organizovale ceo rođendan. To što imam dečka ne znači da nisam u stanju da organizujem rođendan svom ocu bolesnice. Ušla je kao podrška mog tate, a sad ga tamo kanali. Imam poruke gde mi je rekla da ga voli i da će ući zbog njega. Hvala – poručila je Luna.

Pogledajte i prepiske razmenjene između Ermine i Lune.

U audio snimku Ermina poručuje Luni da je ona njegova podrška i da ga mnogo voli, te da ga obavezno pozdravi u telefonskom razgovoru koji bude imala sa ocem.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.