Islamska Magija

Svima je poznato da je Islamska magija posebno jaka I cijenjena sirom svijeta I da do dan danas njom uce vladati I mnogobrojni sejhovi, a sve u cilju dobijanja politicke moci.

Islamska magija iscrtava znakove tilsuma, zapisa i svojevrsne wefkove, tajnih kombinacija Kuranskih ajeta. Svaki duhovnik ima jednog ili više duhovnih slugu čija se pomoć priziva u ritualima, na komunikacija. Uspjesna komunikacija sa njima sa njima, znak je djelotvorne diplomatije.

Koliko je Islamska magija nabijena moćnom magijskom snagom najbolje pokazuju zapisi koje ona nudi.Prelistavajući neki od starih grimoara, jasno se uvidja da ova magija zadire u skoro sva životna područja. Među sadržajem uočava se priličan broj uputa kako detektirati i otkriti sihire, džina ili urok na bolesniku, izlječiti ga i poništiti magijsko djelovanje. Ono što se ne može susresti u drugim magijskim učenjima, posebno europskim, jesu zapisi u kojima se opisuje kako određeno duhovno biće ili više njih obavezati da čuvaju neku osobu kojoj prijeti opasnost od tuđih zlih namjera.

Posebno su detaljno opisane mnogobrojni ljubavni zapisi, u njima se opisuje kako izazvati kod željene osobe ljubavno interesovanje ili je natjerati da sama dođe.I ovdje se potvrđuje da je riječ o jedinstvenoj magiji pošto je takav magijski rad na daljinu, bez ikakvih kontakata sa osobom.Osim ličnih podataka, ime i prezime te imena roditelja, nije potrebno ništa drugo. Magijom se cak moze muškarac „vezati“ kako bi bio supruzi vjeran. Raznim zapisima se zaustavljaju i druge ljudske namjere poput ženidbe, udaje, napretka u poslu i slično.

Posebeno su podvučeni zapisi uz čiju pomoć ostavljena žena može vratiti nazad svoga voljenog. Iz ljubavnih zapisa nisu izuzeti ni muškarci pa im tako oni nude opciju kako ženu učiniti vjernom i pokornom, kako oženiti određenu djevojku unatoč protivljenju njene familije itd.

Najpoznatiji zapisi za ljubav, pišu se na komadu čistog pergamenta u satu Venere, obavezno uz miris tamjana. Kada se ispiše, zapis se ostavlja u molitvenom wefku kako bi se nastavila molitva I privukla ljubav I paznja željene osobe.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.