Internet guru je najmoćnija žena Evrope

Fabiola Arredondo, osoba koja se nalazila na čelu evropskog ogranka za Yahoo!, proglašena je, zahvaljujući većinskom broju glasova, za najmoćniju ženu Evrope.

U glasanju u kome su učestvovali profesori ekonomije pobedila je Fabiola i zbacila sa prve pozicije šeficu Pearson-a, Marjorie Scardino. Akciju za izbor najmoćnije žene Starog kontinenta je pokrenuo Wall Street Journal Europe.

Marjorie Scardino se nalazi odmah iza prvoplasirane dame, a na treće mesto je dospela „mlada nada“, Clara Furse sa londonske berze.

Na listi dvadeset najmoćnijih žena Evrope našle su se i Donatella Versace, zatim osnivač kompanije „Body Shop“, Anita Roddick, kao i Martha Lane Fox sa sajta Lastminute.com.

Fabiola Arredondo, 34, rođena je u Sjedinjenim Američkim Državama, roditelji su joj španskog porekla i udata je za Andrew Rolfe-a, izvršnog šefa za Pret A Manger.

Do prošlog meseca je bila na čelu Yahoo!-a za Evropu. Počela je od veoma skromne osnove ali je ubrzo posao razgranala u nekoliko zemalja i zaposlila preko 500 ljudi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.