Inspirativno uređenje doma

Savremeni domovi prezentuju nam se u širokom spektru stilova uređenja.

Kroz većinu njih se međutim proteže jedna zajednička nota – ona koja ukazuje na stvaranje prijatnog i opuštenog ambijenta. Prirodni materijali u toj priči igraju važnu ulogu jer deluju vrlo smirujuće na ljudski um. Našu današnju priču posvećujemo uređenju doma uz pomoć drvenih obloga prefarbanih belom bojom. Ovakvi zidovi imaju neverovatnu moć pretvaranja jednostavnog okruženja u vrlo inspirativan, protkan pozitivnim vibracijama.

GDE KORISTITI DRVENE ZIDNE OBLOGE PREFARBANE U BELO?
Drveni zidovi u beloj boji su zaista nešto posebno. Oni mogu učiniti da svaka prostorija u savremenom domu postane oaza mira i užitka. Bela boja daje prostoru prozračan i lagan izgled, dok drveni materijal koji se nalazi ispod nje, naglašava taksturu i čini celokupnu prostoriju manje jednoličnom. Fantastično su rešenje za spavaću, dnevnu, dečiju pa čak i radnu sobu. Ako imate slobodan zid u kupatilu, onakvi zidovi i tamo mogu da pronađu svoj smisao. Takođe lep su način da dekorišete vaš hodnik ili trpezariju u shabby chic stilu. Kao idealna podloga oni mogu da vam budu inspiracija za brojne stilove među kojima su rustičan, minimalistički i skandinavski.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.