Inspirativno donje rublje koje možete nositi i van spavaće sobe

Čini se da je prošlo vreme kada se donje rublje otkrivalo samo između četiri zida spavaće sobe.

Nekada rezervisano samo za oči voljene osobe, donje rublje je lagano prekoračilo prag spavaće sobe. Išetalo je i iz kuće, ne zadržavajući se previše u njoj, željno svetla i toga da bude viđeno. I zaista ne samo da je ugledalo svetlost dana, već je i došlo pod svetla reflektora. Viđeno, osmotreno i usvojeno kao modni trend.

Ako ste ovog leta u potrazi sa seksi izgledom, bilo pri večernjem izlasku ili nekoj drugoj prilici, neki komadi donjeg rublja, vidljivi i u prvom planu mogu biti vaš adut. Donje rublje nosi u sebi nedvosmislenu dozu seksipila, koja ženskoj osobi daje krila.

Nošenje donjeg rublja kao i svih drugih komada odeće može biti izazovno za vas, i svakako zbunjujuće za ljude oko vas. Potrebno je pre svega da pronađete ono u čemu se osećate udobno i svakako priliku za nošenje. Brojne komade donjeg rublja možete nositi preko odeće, ili ga nevešto sakriti ispod prozirnih tkanina.

Zavirite u našu galeriju i otkrijte šta to ovog leta neustrašivi ženski pol bira za nošenje van spavaće sobe, što je do juče samo za nju bilo rezervisano.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.