Inspiracija Bend

Bend su oživele želje i snovi njegovih članova, a kao i kod većine pubertetlija bilo im je bitno da se dobro zabave, možda nešto zarade, ali pre svega da rade ono što vole. To je donekle predstavljalo bunt protiv svih onih odraslih koji su radili nešto na šta su bili prinuđeni. Sa druge strane, te godine su bile idealne za privlačenje pažnje i osvajanje ženskih srca.

Elem, Inspiracija bend polako ali sigurno pored srca svoje novosadske publike osvajala je muzičku scenu i pridobijala publiku i izvan Srbije, da bi se poislednjih 5 godina stacionirali u Beogradu.

Iako poznatiji kao klubski bend, ovi momci prave odličnu atmosferu i uveseljavaju goste na privatnim zabavama (svadbama, rođendanima) kao i na korporativnim žurkama. Osnovni sastav koji čine bass gitara, gitara, akustični bubanj, klavijatura i vokal po dogovoru upotpunjava i ženski vokal.
Repertoar je reznovrsan i prilagodljiv potrebama i zahtevima gostiju.

Da se dečački snovi ipak ostvaruju, dokazali su prvo kao gostujući bend u pesmi pod nazivom Ostani, Dj Emil i Đuka, da bi 2015.god snimili duet sa Milenom Ćeranić za pesmu Milimetar tvoje kože, a koju muziku i tekst je napisala Aleksandra Sara Milutinović.

Pogrešan sto je naziv trećeg singla za koji su muziku i tekst napisali FM Play – Filip Miletić i Miloš Roganović, a u kom duetu je Inspiraciju bend podržao Dejan Matić. Spot za poslednju pesmu premijerno je prikazan u novembru 2016. godine.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.