Indijski Horoskop

MESHA (Ovan, 15. 4. – 15. 5.) – AMBICIJA

Jaka mentalna snaga vam pomaže da uspešno ostvarite zamisli. Ambiciozni ste i nikada ne popuštate. Izražen smisao za inicijativu vas gura među vođe. Privlači vas blještavilo pa padate na najnovije trendove. U ljubavi ste preduzimljivi, a s vremenom postajete i verniji.

VRISHABHA (Bik, 16. 5. – 16. 6.) – VELIKO SRCE

Ovo je znak koji pokazuje komunikativnost i umetnost izražavanja u javnosti. Ne volite nemar i površnost. Neprekidno brinete za svoje najbliže, ali ste u odnosima sa drugima oprezni i ne volite preveliku bliskost dok ne steknete poverenje u njih. Puni ste ljubavi i velikog ste srca, pa stalno čeznete za romantikom. Jedan ste od najvernijih partnera osobi koja vas voli.

MITHUNA (Blizanci, 17. 6. – 16. 7.) – HUMOR

Vi predstavljate znak koji sve može dovesti u pitanje, senka ste i svetlo, pa se svi moraju prilagoditi vašim suprotnostima. Razum vam radi sto na sat, a vaše sposobnosti prilagođavanja su beskrajne. Vaša najjača odlika je humor, a najčešće ga koristite kada želite nekoga da zavedete. Neodoljivi ste i volite kada suprotni pol ludi za vama, pa im rado uzvraćate osećanja.

KATAKA (Rak, 17. 7. – 17. 8.) – OSETLJIVOST

Ovim znakom vlada Mesec, što ga čini osetljivim i tajanstvenim. Vezani ste za svoje korene i najvažnija vam je porodica, a prijatelje pažljivo birate. Plašite se da ćete biti ostavljeni, posebno od strane partnera. U ljubavi ste intuitivni i više volite da naslutite osećanja voljene osobe nego da vam ona prizna svoju strast.

SIMHA (Lav, 18. 8. – 17. 9.) – NEPOPUSTLJIVOST

Volite raskoš i užitke. Direktni ste i brzopleti u ophođenju sa drugima. Takođe ste odani i nemate skrivene namere. Za vas je novac srž borbe i ne predajete se dok ne pobedite. Ponosni ste, ne podnosite ravnodušnost i ne popuštate dok ne osvojite voljenu osobu. Šarmantni ste, ali ne i previše verni.

KANYA (Devica, 18. 9. – 17. 10.) – SLEDITE SVOJU MISIJU

Ljubitelj ste čitanja knjiga u želji da steknete znanja koja odgovaraju vašim ambicijama. Strogi ste i organizujete svoju svakodnevnicu tako da držite sve konce u rukama. Uvek ste tačni i sledite svoju zacrtanu misiju. Vrlo ste osetljivi i ne trpite neveru. Smatrate da se zajednički život treba krunisati brakom koji se zasniva na odanosti.

TULA (Vaga, 18. 10. – 16. 11.) – PRIVRŽENOST

Jako ste društveni, uvek okruženi prijateljima i najsrećniji kada sa njima možete da podelite sve važne trenutke. Ovaj znak je simbol privrženosti pa ne podnosite rastanke, kakvi god oni bili. Jako ste humani i ne vidite zamke koje vam mogu postaviti oni koji traže samo nekoliko prijatnih trenutaka u vašem društvu.

VRISCHIKA (Škorpija, 17. 11. – 16. 12.) – VODENA STRUJA

Vašim znakom vlada bog Šiva koji uništava da bi bolje gradio. Poput vodene struje, i vi ste neprestano u pokretu, ali niko ne poznaje dubinu vaše duše. Naizgled ste oholi, ali zapravo ste vrlo ponizni. Ne želite da pokazujete osećanja iz straha da ne upadnete u zamku loših prijatelja. Međutim, takvo ponašanje vam donosi komplikacije u ljubavnom životu jer pokušavate da ovladate onima koji vas vole.

DHANUS (Strelac, 17. 12. – 14. 1.) – OPTIMIZAM

Vi se hvatate u koštac sa životom, optimistični ste i puni dečijeg entuzijazma, smatrajući da ste predodređeni za najbolje. Koliko je to dobro za vas, često je otežavajuće za ljude oko vas. Ipak, sposobni ste da na vreme shvatite svoju grešku i da je ispravite. Kad je novac u pitanju, ne prestajete da ulazite u rizike. U ljubavi tražite da vam se dive, zanimaju vas drugačije osobe, pa se često zaljubljujete u strance i spremni ste da prihvatite njihov način života.

MAKARA (Jarac, 15. 1. – 13. 2.) – SIMBOL NASTOJANJA I TRUDA

Sa vama ništa nije prepušteno slučaju, ali uvek prolazite kroz tešku fazu pre nego što ostvarite svoje ciljeve. Vaši bližnji tada misle da se bavite crnim mislima. U detinjstvu pokazujte znakove ranog sazrevanja. Kada odrastete, malo ćete se opustiti, ali tek kada se financijski osigurate podebljim bankovnim računom. U ljubavi ste sigurni, čak vas smatraju i prestrogim.

KUMBHA (Vodolija, 14. 2. – 14. 3.) – SLOBODA

Jako poštujete svoju, ali i tuđu slobodu, pa očekujete od drugih ljudi da se isto tako ponašaju. Mnogi smatraju da ste antikonformista, ali u stvarnosti ste konzervativna osoba. Oko sebe ste stvorili krug prijatelja koji su vaš zaklon od životnih opasnosti. Znatiželjni ste, volite da učite, pa se trudite da povećate svoje znanje. U ljubavi ste stidljivi i vrlo retko pravite prvi korak.

MINA (Riba, 15. 3. – 14. 4.) – SUZDRŽANOST

Vaš kreativni talenat ima potrebu da se izrazi, ali vi sebi često ne pružate šansu da ostvarite svoje snove. Iza prividne suzdržanosti se krije ponos, pa iako se ne usuđujete da priđete drugima, nekako ih uvek privučete da oni priđu vama. Ljubav vas „hrani“, pa ako naiđete na partnera koji će vas ohrabriti, iskoristićete sve svoje adute da uspete u životu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.