In Vivo

In vivo srpska je muzička grupa koju čine Igor Maljukanović i Neven Živančević. Bend postoji od februara 2007. godine, a ono što je na neki način razlikovalo ovu grupu od ostatka estrade je način na koji su došli do svoje publike. Naime, muzički sajt www.folkoteka.com, koji vodi Zlatko Tahirović, prvi je stao iza ovog mladog dueta.

Biografija

Neven Živančević — Rođen 30. 6. 1985. godine. Odrastao na Banjici gde je završio Osnovnu školu Bora Stanković. Zanimljivo je da je košarku trenirao sa Markom Kešeljom, vaterpolo sa Filipom Filipovićem i Slobodanom Nikićem, a išao u istu školu sa Novakom Đokovićem. Od malih nogu je pokazivao ljubav prema crtanju i prateći bratove stope upisao srednju dizajnersku školu u Beogradu. U tim srednjoškolskim danima se javila ljubav prema muzici. Počinje da radi hip hop muziku i tada nastaju njegovi prvi tekstovi. Stupa u kontakt sa školskim drugom Igorom i tada nastaje ideja o osnivanju grupe, koja je kasnije prerasla u projekat In Vivo. Nakon srednje škole, upisuje Visoku školu primenjenih umetnosti gde kao diplomski rad uzimam vizuelni identitet sastava In Vivo.

Igor Maljukanović — Rođen 6. 9. 1985. godine. Odrastao je na Banjici gde je završio Osnovnu školu Bora Stanković. Kao mlad se oprobao u sportovima kao što su košarka, plivanje, vaterpolo… Pokazivao je talenat za muziku još od malih nogu pa je završio i Osnovnu muzičku školu Mokranjac u Beogradu. Završio je srednju železničku školu, smer telekomunikacije. Upravo u periodu srednje škole javlja mu se i želja za stvaranjem muzičkim i komponovanjem, pa nakon obnovljenog kontakta sa školskim drugom Nevenom, nastaje duet In Vivo. Upisao je informatiku, ali je nakon završene prve godine shvatio da je muzika njegov životni put pa prelazi na BK akademiju, smer muzička produkcija.

Istorijat

Počeci grupe In Vivo su vezani za pesmu Tu, tu, tu koji su izdali pre prvog pojavljivanja u javnosti. Uz pomoć sajta www.folkoteka.com uspeli su da ispromovišu pesmu koja je već te godine postala hit. Tada su napravili spot za pesmu koji je izgledao kao kratkometažni film. Internet sajt ih je proslavio i samo nakon nekoliko meseci izlaska pesme Tu, tu, tu snimili su pesmu Nijedna sad. Nakon toga izlazi i njihov treći singl pod nazivom Narkoman. Ovim singlom su se predstavili na festivalu u Vrnjačkoj Banji, gde su imali nesvakidašnji scensko koreografski nastup i gde su još jednom svojoj publici priredili nešto neočekivano. U decembru 2009. godine dobijaju prvu nagradu za najbolju debitansku grupu, koji im je dodeljena u Beču po izboru dijaspore. Svu muziku i melodije za duet In Vivo radi Igor Maljukanović, a sve tekstove piše Neven Živančević. Oko aranžmana se uvek zajedno dogovaraju.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.