Impresivni projekt moderne kamene kuće

Za tim iz hrvatskog arhitektonskog studija Lotus Architecti, predvođeni Majom Bručić , nema pauze u njihovom stvaralaštvu. Kao i svakim projektom dosad, i u ovom novom koji vam upravo predstavljamo, naprosto oduševljavaju.

Riječ je o modernom projektu kamene kuće u Bolu na otoku Braču s pogledom na more. Karakteriziraju je ravne i jednostavne linije, ravni krov te staklene stijene kako bi se naglasila prostranost i prozračnost samog prostora i “nepostojanje” granica između prekrasnog interijera, ali i jednako divnog eksterijera. Upravo tu nalazi se i okućnica kojom dominira bazen koji se vizualno nastavlja na more u daljini. Materijal kojim je cijeli projekt naglašen jest kamen u raznim varijacijama na temu, a mediteransko bilje u vrtu cijeloj priči pak daje jednu šarmantnu i toplu notu kojom je naglašen sam ambijent u koji je i ova impozantna kuća uklopljena. Kako su to sve skupa zamislili iz studija Lotus Architecti provjerite sami u nastavku, bit ćete sigurno impresionirani kao i mi…

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.