Imate između 50 i 65? Ovo je NAJBOLJE DOBA, a evo zašto ste baš u tim godinama POSEBNE

Kada uđu u šestu deceniju života žene postaju samouverenije, zadovoljne svojim životom i ono najbitnije – vode vrlo aktivan seksualni i društveni život

Žene u zrelim godinama, u životnoj u dobi između 50 i 65 godina su mnogo srećnije od žena u dvadesetim, potvrdilo je nedavno istraživanje tržišta koje je medijska kuća DC Thomson Media naručila pre lansiranja časopisa namenjenog ženama u šestoj deceniji.

Žene u zrelim godinama u proseku 30 minuta više vežbaju nedeljno od žena u dvedesetim godimana
Kako su itraživači istakli, ispitivanje tržišta potvrdilo je da žene starije od 50 godina nikada nisu imale više samopouzdanja i bile zadovoljnije svojim životom.

Više od polovine ispitanica starijih od 50 reklo je da je zadovoljno svojim ljubavnim vezama, dok je više od četvrtine zadovoljno godinama. Dok je većina starijih žena za sebe rekla da su srećne, tako se oseća manje od polovine mladih žena između 20 i 30 godina.

– Iz našeg istraživanja jasno je da se danas žene starije od 50 osećaju mlađe, nego ikada, ali isto tako i da osećaju da ih se pogrešno predstavljau medijima – objašnjavaju iz uredništva budućeg časopisa Ali Kirker.

Žene u zrelim godinama žele da budu upoznate sa stvarima koje se tiču njihovog života – života koji je ispunjen onim što ih oduševljava, društvenim događanjima, ljubavima, putovanjima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.