Ilda Šaulić otkrila planove: “Obradiću neke pjesme mog oca”

U novom izdanju emisije “Premijera – Vikend Specijal”, voditeljski duo Bojana Lazić i Tijana Prica ugostile su u svom studiju pjevačicu, Ildu Šaulić, koja je ovom prilikom otkrila razne novosti iz svog života.

Ilda se na samom početku dotakla svog života u Americi, ali i budućih planova.

Proveli smo jedan lijep period u Americi ljetos, bili smo dva i po mjeseca, vratili smo se, tako da je to za mene bilo radno i što se muzike tiče, i što se sporta tiče. Ali, eto, vratili smo se u Beograd, tu smo. Imali smo jako puno proslava i rođendana u seprembru, tako da je do bio mjesec ispunjen zaista divnim stvarima, ali dobro, prosto uželjeli smo se porodice i prijatelja, pa smo negdje nadomjestili taj period – priča Šaulićeva, pa dodaje:

Ovih dana iskreno razmišljam o nekim lijepim, novim pjesmama, o nekim stvarima koje bih voljela da realizujem do Nove godine. Imam u planu jedan lijep duet sa kolegom koji je trenutno u Americi, voljela bih da obradim i neke pjesme od mog oca… Svašta nešto imam u planu, mislim da će biti interesatno – otkriva Ilda.

Imam mnogo omiljenih pjesama od mog oca, ali što se njega tiče i njegovih pjesama, zaista želim da to bude nešto što meni leži i odgovara. To su neke divne pjesme koje su ostavile pečat za sva vremena i koje je samo on mogao da pjeva, izuzetno su teške i ne želim time da se igram, već samo ono što je meni blisko i što ja mogu da donesem na neki možda drugačiji način, a opet da pravda sve ono što je on uradio. Svi smo mi negdje opjevani u tatinim pjesama – priča Ilda, pa otkriva šta ju je navelo da postane teniski instruktor.

Život tako nekad namjesti neke stvari, neplanski. Ja sam oduvijek imala želju da radim sa djecom, pored muzike. Imala sam razne ideje, ali ispalo je i bolje nego što sam mislila. Tenis je nešto zaista što izuzetno volim, od neke svoje sedme-osme godine pa do neke dvadesete godine igrala profesionalo, baš sam bila aktivna. Moj suprug je imao obaveze ovog ljeta u Americi, on je u fudbalu, pa smo ubacili i tenis. Dala sam sebi ozbiljan zadatak, ušla sam u štos, tako da sam se ziasta lijepo pripremila za sve to, kao da sam svoj na svome i sigurno ćemo na proljeće to nastaviti u Americi. To mi se tamo dopada, niko ne zna ni ko sam, naravno, informisali su se ko sam, ali ta neka opuštenost i ležernost mi prija – rekla je pjevačica.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.