„Idioti ne daju razvod!“ Darko Lazić PREŽIVEO veoma TEŽAK PERIOD života, a EVO kako mu je SADA!

Otvoreno!

Pevač Darko Lazić je iza sebe ostavio veoma težak i neizvestan period života. Nakon saobraćajne nesreće koju je doživeo pre godinu dana, on se uspešno oporavio, ali neke povrede nisu do kraja sanirane i potrebno je mnogo više vremena, što pevaču dodatno otežava svakodnevne aktivnosti.

Njegov koncert u Centru Sava zakazan je za 29. oktobar, a kaže da za koncert nije znao do skora, kada ga je menadžer o tome obavestio kada je sve već bilo organizovano.

Još uvek ima problema sa stopalom, ali kaže da mu to neće biti najveći problem na koncertu.

– Problem je moja kilaža, ali to ću rešiti – rekao je pevač, a kaže i da budući da još uvek trpi bolove, oni ga svakodnevno podsećaju na nesreću.

On je sada sredio svoj život i dugove koje je imao, ali kaže da kada mu je bilo teško malo se kolega javilo za pomoć.

– To nije važno, to je njihov izbor. Na kraju krajeva, imao sam veliki krug ljudi oko sebe, lažnih prijatelja. Nesreća mi je otvorila oči i sada imam prave prijatelje – rekao je Lazić.

Kaže da se sada posvetio porodici, ali nije uvek tako bio jer je u mladosti bio sa nekim svojim koleginicama.

– Nikada neću reći sa kim sam tačno spavao, bio sam mlad i lud, a i moje koleginice, sada sam porodičan čovek – rekao je Darko.

Darko kaže da nije zavodnik iako ga bije taj glas, ali da zna kako da nasmeje ženu, što one vrlo često shvate kao flert. Njegova žena Marina nije ljubomorna, ali ne može da se navikne na činjenicu da je on često odsutan.

Njegova dobra prijateljica i kuma Adreana Čekić ima problem jer bivi muž ne želi da joj da razvod, a Darko to oštro osuđuje.

– Vrlo sam emotivno reagovao kada se moja kuma verila sa Markom, zaplakao sam, svašta su izgurali i zbog toga je jasno koliko se vole. To što ova druga dva idiota njima ne daju razvod, ne razumem. Nikoga na silu ne možeš vezati za sebe – zaključio je Lazić.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.