„IDEM U DRUGI RIJALITI!“ Miljana osula paljbu po PRODUKCIJI?! Nakon TUČE, uslovila Velikog šefa?!

Lomila inventar!

Noćas je došlo do žestokog okršaja u Beloj kući između Marka Đedovića, Marije Kulić, Miljane Kulić i Saške Karan. Došlo je do polivanja vodom, udaraca pesnicom u glavu i gađanja predmetima

Miljana je počela da lomi inventar po Beloj kući i da udara u vrata, verovatno kako bi skrenula produkciji pažnju na sebe.

– Tražim lekarsku pomoć, primila sam dva udarca u glavu, a pre toga mi je hematom izašao. Zaj*bavaju me, ne vode me kod lekara. Hoću na skener da odem, boli me sve više i više. Tražim i pregled psihijatra zbog pretrpljenog straha jer ja zbog stresa pijem antidepresive. Niko me ne vodi kod lekara, a hoću da odem kod neurologa. Znaš kako ću da ih zaj*bem, idem u drugi rijaliti – rekla je Miljana, a potom dodala:

– U ovom rijalitiju ništa nisam lepo doživela, tamo sam dobila i Željka i imam isti honorar. Mene posle udarca niko nije pitao ni kako sam. Do ujutru ću lupati ovde, sve dok me ne odvedu kod neurologa.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.