I TEBI I TVOJOJ ŽENI DALILI… Luna se obratila Dejanu! Morala je to da uradi…

Iskreno.

Veliki šef je za sve zadrugare priredio nezaboravnu ,,Paklenu Zadrugoviziju“, a niko od takmičara ni ne sluti šta ih sve očekuje u studiju na nastupima, a najzanimljivije je to što ne znaju ni koju će pesmu morati da otpevaju u paru.

Među prvima su probili led Dejan Dragojević i Nikola Orozović koji će nastup otvoriti numerom Zdravka Čolića – Čija je ono zvezda.

Oni su bili šokirani prizorom, a bili su prestravljeni kada su morali da zgaze na mesto gde se kreću crvi, bube, ali i Bradata agama.
Stručni žiri je pomno pratio njihove reakcije, a Slavica Ćukteraš je bila prva koja je morala da prokomentariše ovo.

– Pesmu nisu znali, ne bi ni ovako znali da otpevaju. Za mene ovo nije ništa – rekla je Slavica.

– Ja sam uspela, svaka čast meni. Što se tiče vas, morate biti bolji – rekla je Luna i obratila se Dejanu – Hvala ti puno što si uz mog tatu i što si mu podrška. Imam baš potrebu i tebi i tvojoj ženi Dalili to da kažem…

– Šta vam se desilo? Ovo je nešto mrtvo. Ja mogu da razumem da se devojke plaše, ali za muškarce je to neprihvatljivo. Što se pesme tiče, ni reč niste znali! Svaka čast, išli ste do kraja, ali probili ste led – rekla je Ljupka.

– Sve što je sirovo to ne valja, tako da za ove bube već mi je pala muka. Ja sad kao neko ko se bavi ovim poslom ne mogu da shvatim da ljudi ne znaju ovu pesmu, ali dobro, možda ni ja ne znam nešto što vi znate – rekla je Nadežda.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.