I najmanje sitnice ih izbacuju iz takta: Ovi znakovi imaju kratak fitilj

Ovi znakovi Zodijaka se nerviraju i zbog najmanje sitnice

Neke osobe i najmanja sitnica može da iznervira, a na tu karakternu crtu može da utiče i horoskopski znak u kojem ste rođeni.

Rak

Ovaj znak Zodijaka ne može uvijek reaguje na uvrede, zanemarivanje i porodične probleme. Kada primijeti da je njemu bliska osoba na neki način ugrožena, pokušaće da nešto preduzme, ali s dozom ogorčenosti i mrzovoljnosti. Takvo ponašanje kod ovog znaka može da izazove i uskraćena ljubav ili osećaj neprihvatanja u određenom društvu.

Djevica

Čik probajte da Djevici narušite radnu atmosferu, ostavite nered ili dolazite neurednii. Oni tada jednostavno polude, te su u stanju da prigovaraju sve dok ne bude po njihovom.

Ipak, Djevice s lakoćom pronalaze rješenja, ali neće se uvijek isto suočiti s izvorom svog nezadovoljstva. Ako to ipak učine, neće nikoga poštedjeti.

Škorpija

Riječ je o veoma osjetljivom horoskopskom znaku koji svoju emocionalnu slabost prikriva mrzovoljom i zanovijetanjem jer ne želi da pokaže svoju ranjivu stranu drugima.

Kada ih neko povrijedi, one su u stanju da u sekundi postanu neraspoloženi u sekundi da počne da širi negativnu energiju na svoju okolinu. Kako su harizmatični, lako prenese neraspoloženje na druge.

Jarac

Jarac spada u znakove Zodijaka koje može da naljuti i najmanja glupost. Zato se nemojte začuditi ako vam osoba rođena u ovom znaku napravi frku ni oko čega.

Njemu treba mir i samoća da ohladi glavu i izbaci sav stres i nakupljene negativne emocije.

Ribe

Njih najviše može da uznemiri nepravda prema njima samima ili nekoj njima bliskoj osobi.

U trenucima nervoze i mrzovolje, Ribama je najbolji lijek neki kreativni izduvni ventil pomoću kojeg će negativne emocije preobratiti u nešto pozitivno.

 

 

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.