Htela je da rade OVO u wc-u, on je ispalio – „Ne mogu, ti si devojka mog druga“

Ko bi rekao…

Rade Lazić nije želeo da uđe u kupatilo zajedno sa Ivanom Radić kako bi zajedno prali veš, a onda joj je rekao kako postoji jedan ukućanin koji je zaljubljen u nju. Rade je rekao Ivani da je osoba koja je zaljubljena u nju, negov jako dobar prijatelj.

– Nisam ja za sprdanje. Hoćeš li mi reći o kome je reč? – govorila je Ivana Radetu.

– Da li je dovoljno da ti kažem da postoji neko kome si jako draga i kome se sviđaš. Ja to ne mogu da ti kažem. Znam ga čak i od ranije. Videćeš sutra šta će da bude. Mora da ti priđe. Reč je o jako simpatičnom dečku. Ovde imaš džukela koliko hoćeš. Prva sam ti ja džukela, a onda i ovaj iz Crne Gore. Jedan moj prijatelj je zaljubljen u tebe. Nemoj da me zoveš u WC i mamiš me. Ja bih rado sa tobom, ali sviđaš se mom drugu – govorio je Rade.

U sve se umešao i Vladimir Tomović koji je Ivanu prvo pitao da li joj se sviđa Rade, a onda joj je otkrio i da dečko koji se zaljubio u nju ima pet slova u svom imenu. Takođe, Tomović je rekao i da smatra da se Rade sviđa Ivani.

– Od jedan do deset koliko ti se sviđa Rade Lazić? – upitao je Vladimir Ivanu.

– Nula – kratko je rekla Ivana.

– E sad si slagala, j*bala si mu sada kevu! Ima jedan momak koji je jutros želeo da ti pravi doručak. Njegovo ime ima pet slova. Kako si se smorila sada kada si shvatila da Vladimir ima osam slova – nastavio je Tomović.

– Ja bih rado oprao veš sa njom, ali ne mogu. Ja bih možda i pomogao, ali ne mogu – nastavio je da priča Rade.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.