horoskopski znak Koji vas neće izdati!

Uvek pouzdan, stabilan i promišljen, nosi se odlično sa svakom situacijom, što ga čini savršenim partnerom i prijateljem.

Reč je o Biku. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku sve u životu rade dobro promišljajući i sa zrnom soli u glavi. Bikovi imaju dar odličnog pamćenja i iako nisu zlopamtila, odnosiće se prema vama sa oprezom ako im učinite nešto loše.

Ipak, kada se jednom vežu za vas i zavole vas, nema toga šta ne bi za vas učinili. Za Bika je uspešan odnos ostvaren tek kada stekne potpuno poverenje u vas i kada mu dokažete da stojite iza svojih reči.

On nikada ne igra igrice i stalo mu je do tuđih osećanja, pa od njega možete da očekujete potpuno otvoreno i iskreno mišljenje. Kada utvrdi da može da vam veruje, Bik će vam se drage volje poveriti, a vaše će tajne da čuva, ako je potrebno, i zauvek.

Bikovi uvek ispunjavaju svoja obećanja i sve svoje zadatke, a odnose sa bliskim ljudima smatraju ozbiljnima i važnima pa će isto to očekivati i od vas.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.